Lifestyle

Λιάνα Κανέλλη: Είχα φτάσει στην αθλιότητα – Κάπνιζα 80 τσιγάρα την ημέρα

Λιάνα Κανέλλη: Είχα φτάσει στην αθλιότητα – Κάπνιζα 80 τσιγάρα την ημέρα

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Σελίδα: Blog

Λιάνα Κανέλλη: «Κάπνισα για τρεις ζωές και παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, ας μην το ξεκινήσουν οι νέοι, δεν προσφέρει καμία απόλαυση»

Για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε στις αρχές του 2024 όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ημέρες στη ΜΕΘ έχοντας προσβληθεί από πνευμονία και RSV μίλησε η Λιάνα Κανέλλη η οποία ήταν καταπέλτης για το τσιγάρο εξομολογούμενη ότι έφτασε στο σημείο να καπνίζει 80 τσιγάρα την ημέρα και «παραλίγο να χάσω τη ζωή μου».

View this post on Instagram

A post shared by Zeyhun Raimov (@zeyhunr)

«Είχα φτάσει στην αθλιότητα μεσούσης της πανδημίας να καπνίζω 4 πακέτα τσιγάρα, δηλαδή 80 τσιγάρα την ημέρα. Το έκοψα έκοψα μαχαίρι. Ήταν βούληση σκέτη, εγώ και το τσιγάρο τελειώσαμε» είπε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε «το τσιγάρο συνέβαλε (σ.σ. στην περιπέτεια της υγείας της) επειδή δεν έχουν ελαστικότητα τα πνευμόνια ενός ανθρώπου που καπνίζει κάθε μέρα». «Έπαιξε, όμως, ρόλο και η δουλειά, η άσκηση του διαφράγματος, ότι μπορώ να βήξω».

«Κάπνισα για τρεις ζωές και παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, ας μην το ξεκινήσουν οι νέοι, δεν προσφέρει καμία απόλαυση» πρόσθεσε στο πλαίσιο αυτό.

Παράλληλα τόνισε ότι «η αποστέρηση από νικοτίνη θέλει βοήθεια γιατί οι γιατροί μου είπαν ότι αν δεν ακολουθήσω διαδικασία απεξάρτησης θα έχω πρόβλημα. Από την κοκαΐνη μπορείς να βγεις σε έναν μήνα, από το τσιγάρο θέλεις από 6 μήνες έως 5 χρόνια»

View this post on Instagram

A post shared by @aithomianakis_photogallery

Εξομολογήθηκε, μάλιτσα, ότι «ταλαιπωρήθηκα πολυ, υπήρχαν στιγμές που είπα “παραδίδω το πνεύμα” αλλά δεν ήθελα να πεθάνω, είχα πράγματα να κάνω. Αν έχεις στάση Διγενή θα το παλέψεις. Πιο εύκολα σκοτώνει η μοναξιά από την αρρώστια, θες ανθρώπους να σε σκέφονται, για να ζήσζεις γι αυτούς, θέλεις πάλη, Αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Η ζωή είναι ωραία γιατί είναι δύσκολη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments