Αυτοδιοίκηση

Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Ξεκίνησε η ανάπλαση ελεύθερης παραλίας

Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης: Ξεκίνησε η ανάπλαση ελεύθερης παραλίας
Η ανάπλαση της παραλίας δίπλα στο Δημαρχείο Βούλας, θα περιλαμβάνει την απομάκρυνση των τσιμεντένιων όγκων που υπάρχουν (προβλήτα και εξέδρας), μίας ξύλινης κατασκευής, τον καθαρισμό του βυθού, την ενοποίηση της παραλίας με τη διπλανή και την κάλυψη της έκτασης με 1600 κυβικά μέτρα άμμου.

Εργασίες ανάπλασης της παραλίας δίπλα στο Δημαρχείο Βούλας ξεκίνησαν σήμερα σε έκταση περίπου δύο στεμμάτων.

Η ανάπλαση θα περιλαμβάνει την απομάκρυνση των τσιμεντένιων όγκων που υπάρχουν (προβλήτα και εξέδρας), μίας ξύλινης κατασκευής, τον καθαρισμό του βυθού, την ενοποίηση της παραλίας με τη διπλανή και την κάλυψη της έκτασης με 1600 κυβικά μέτρα άμμου.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν πέντε ημέρες και κατά τη διάρκεια τους παρακαλούνται οι λουόμενοι να μην πλησιάζουν την περιοχή που έχει οριοθετηθεί με σήμανση, προς αποφυγή του κάθε κινδύνου.

Οι νέα παραλία που θα διαμορφωθεί θα διαθέτει εγκαταστάσεις προς εξυπηρέτηση των λουομένων και θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Το εν λόγω έργο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον προηγούμενο Μάιο αλλά υπήρξε καθυστέρηση στη έκδοση των απαιτούμενων αδειών από τις αρμόδιες αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments