Ελλάδα

Δώρα Ζέμπερη: Το τελευταίο αντίο στην 32χρονη εφοριακό που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο (pics &vid)

Δώρα Ζέμπερη: Το τελευταίο αντίο στην 32χρονη εφοριακό που δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο (pics &vid)
Με τους δράστες ή τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο στη Ριζούπολη.

Τραγική σύμπτωση, η τελευταία κατοικία της Δώρας Ζέμπερη βρίσκεται κοντά στον χώρο όπου δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της νεαρής εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη με τη μητέρα της να φτάνει στο Β’ Νεκροταφείο υποβασταζόμενη. Ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, μιλώντας στους δημοσιογράφους επέμεινε στην αρχική του άποψη, ότι ίσως να πρόκειται για έγκλημα που σχετίζεται με τη δουλειά της. Ωστόσο, οι αρχές αναζητούν τους δράστες ή τον δράστη στο οικογενειακό περιβάλλον της Δώρας Ζέμπερη.

Η Α. Γερακούδη, διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα, συγκλόνισε στον επικήδειο που εκφώνησε κατά την εξόδιο ακολουθία.

«Μας κέρδισες όλους.Με την αξία σου ”έχτισες” τη σταδιοδρομία σου.Πήρες ”άριστα” απο όλους μας.Το γραφείο σου και η καρέκλα σου ειναι άδεια.Δεν ακούμε το γέλιο σου και ψάχνουμε να σε βρούμε.Ντύθηκες νυφούλα και μας έστειλες προσκλητήρια να έρθουμε σήμερα, εδώ να σε αποχαιρετίσουμε. Θα είσαι στο παράδεισο τωρα και θα είσαι καλά.Κορίτσι μου, μας λείπεις πάρα πολύ. Αιώνια σου η μνήμη». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments