Ελλάδα

Κρήτη: Δικαστική απόφαση δικαιώνει υπερχρεωμένο δανειολήπτη

Κρήτη: Δικαστική απόφαση δικαιώνει υπερχρεωμένο δανειολήπτη
Την ιδανική απόφαση για κάθε υπερχρεωμένο δανειολήπτη εξέδωσε το Ειρηνοδικείο Ιεράπετρας στην Κρήτη, δηλαδή μηδενικές δόσεις.

Κρήτη – Δικαστήριο δικαιώνει υπερχρεωμένο δανειολήπτη: Ο 57χρονος οφειλέτης χρεώθηκε σε μία τράπεζα και σε ένα δάνειο συνολικού ποσού 16.796 ευρώ, προ κρίσης, όμως έχασε την δουλειά του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στη δόση του δανείου του ,καθώς δεν είχε καμία πηγή εισοδήματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, της οποίας είναι μέλος,από το έτος 2012.

Ο άνδρας είναι άγαμος, ζει με τη σύντροφο και με το εγγόνι της, χωρίς κανένα εισόδημα και το μοναδικό του περιουσιακό στοιχείο είναι ένα ΙΧ αυτοκίνητο χαμηλής εμπορικής αξίας.

Το Ειρηνοδικείο της Ιεράπετρας Λασιθίου, αφού έλαβε υπόψη του ,τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάσταση του οφειλέτη , αλλά και τις οικονομικές του δυνατότητες, για την κάλυψη των χρεών του, και παρά τις ενστάσεις που προέβαλε η πιστώτρια τράπεζα, εξέδωσε την υπαρ.146/2017 απόφαση χωρίς επανασυζήτηση όπου:

1.Δέχεται την αίτηση 2.Ρυθμίζει τα χρέη του αιτούντος ορίζοντας, ” μηδενικές μηνιαίες καταβολές “

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments