Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ποια τα πλάνα του Τάκη Λεμονή

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ποια τα πλάνα του Τάκη Λεμονή
Στην τελική… ευθεία για το ντέρμπι Ολυμπιακός Πάοκ. Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον "Δικέφαλο του Βορρά" σιγά σιγά ολοκληρώνεται.

ΟλυμπιακόςΠάοκ: Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν το Σάββατο (21/10) την προετοιμασία τους με μία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο Τάκης Λεμονής θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» του για την κρίσιμη «μάχη» με τους «ασπρόμαυρους».

Το πλήγμα για τον Έλληνα κόουτς είναι ο τραυματισμός του Σεμπά, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, έπειτα από την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε στο γόνατό του. Παράλληλα, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εμάνουελ Εμενίκε, αλλά και του Μοχάμεντ Μπεν.

Αυτό σημαίνει πως στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση με τον Πανιώνιο, την προηγούμενη αγωνιστική, όπου σκόραρε δύο φορές για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ δεν πήρε μέρος στο ματς με την Μπαρτσελόνα, μια και είναι εκτός λίστας, με αποτέλεσμα να πάρει σημαντικές ανάσες.

Παράλληλα, για την επίθεση διαθέσιμος είναι και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ωστόσο, ο Σέρβος δεν είναι στην καλύτερη φόρμα και για τον λόγο αυτό, αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο, όπου θα αποτελέσει μία λύση και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την πορεία του ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Σίλβιο Προτό. Στα δεξιά θα είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον Ντιόγο Φιγκέιρας να ετοιμάζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Λεονάρντο Κούτρη που προέρχεται από συνεχόμενα ματς.

Μία ακόμα θέση που έχει δύο διεκδικητές είναι αυτή του παρτενέρ του Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Οι Δημήτρης Νικολάου και Μπιορν Ένγκελς διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Στην μεσαία γραμμή, ο Αλεξί Ρομαό θα είναι ο «κόφτης» με τον Οτζίτζα Οφόε να βρίσκεται δίπλα του και τον Κώστα Φορτούνη να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας τον ρόλο του οργανωτή. Στα δεξιά θα είναι ο Φελίπε Πάρντο, ενώ για τα αριστερά το… ερωτηματικό είναι αν θα προτιμηθεί ο Θανάσης Ανδρούτσος ή ο Μεχντί Καρσελά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments