Αθλητισμός

Κώστας Καραπαπάς: Έξαλλος με τη διαιτησία του ρέφερι Μαλούτα!

Κώστας Καραπαπάς: Έξαλλος με τη διαιτησία του ρέφερι Μαλούτα!

Πηγή Φωτογραφίας: [367470] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στην «Opap Arena» για την 25η αγωνιστική της Super League, σε ένα ματς όπου ο Έκι Πόνσε σκόραρε με το χέρι και ο διαιτητής Μαλούτας και το VAR έκλεισαν τα μάτια.

Σε μια ξεκάθαρη παράβαση που είδαν όλοι, ο ρέφερι του ματς, αλλά και το VAR δεν την αντιλήφθηκαν και εκτός αυτού κάλυψαν και το… σκάνδαλο, με την πρόφαση ότι δεν δούλευε η τεχνολογία από το 78ο λεπτό μέχρι και το 82ο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε «βέλη» για τον διαιτητή του αγώνα, Μαλούτα, το VAR, αλλά και τη γενικότερη εικόνα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram, λέγοντας ότι παίζεται ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Καραπαπά:

«Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαφορετικούς κανόνες για τις ομάδες! Μας ακύρωσαν γκολ στο ματς με την Κηφισιά και στο ματς με τον Αστέρα γιατί βρήκε, είπαν, έστω, ακούσια σε χέρι, στην πρώτη περίπτωση του Μασούρα και στη δεύτερη του Ναβάρο!

Το έψαξε το VAR από εδώ, το έψαξε από εκεί, τελικά το ακύρωσαν ή μάλλον ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΝ. Απόψε μπήκε γκολ με το χέρι από τον Πόνσε της ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Μαλούτας το μέτρησε ως γκολ!

Ο Μαλούτας είναι αυτός που πήρε το νόμπελ εφεύρεσης σε πέναλτι στο Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β. Από τη Βέροια. Ξέρετε… Και λες: καλά ο Μαλούτας, το VAR;», ανέφερε ο Καραπαπάς.

Στη συνέχεια παρέθεσε το βίντεο του γκολ στο οποίο αναφέρεται και τόνισε: «Κάποτε έσβησαν τα φώτα, τώρα σβήνουν και την αίθουσα στο VAR!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments