Αθλητισμός

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δε θα ανεχτούμε να παίρνουν φιλιά ζωής οι αντίπαλοί μας»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δε θα ανεχτούμε να παίρνουν φιλιά ζωής οι αντίπαλοί μας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο ΠΑΟΚ, μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ. Ο «δικέφαλος» τα έχει με τη διαιτησία του Σάγκι, καθώς θεωρεί πως αδικήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τονίζεται μάλιστα πως αν δε σταματήσει αυτή η κατάσταση, θα αποσυρθεί η στήριξη προς τον Φρόιντφελντ.

Αντίδραση για τη διαιτησία του Νορβηγού, Σάγκι, με τους Θεσσαλονικείς να επισημαίνουν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πάψουν να στηρίζουν τον Φρόιντφελντ.

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο ΠΑΟΚ, μέσω του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ. Ο «δικέφαλος» τα έχει με τη διαιτησία του Σάγκι, καθώς θεωρεί πως αδικήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Τονίζεται μάλιστα πως αν δε σταματήσει αυτή η κατάσταση, θα αποσυρθεί η στήριξη προς τον Φρόιντφελντ.

Χαρακτηριστικά τονίζουν:

«Είμαστε η ομάδα που ενώ έχει αδικηθεί περισσότερο, δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία. Η σημερινή όμως παράσταση του Σάγκι είναι ένα ακόμη πολύ επικίνδυνο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Αν ο αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ συνεχίσει να τροφοδοτεί με ανεπαρκείς ξένους το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δεδομένο ότι θα αποσύρουμε τη στήριξή μας. Δεν θα ανεχθούμε να παίρνουν συνεχόμενα φιλιά της ζωής οι αντίπαλοί μας σε μια κούρσα που η κάθε λεπτομέρεια μετράει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments