Lifestyle

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Δείτε την χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους (pic)

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Δείτε την χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους (pic)
Ο 65χρονος παραγωγός Χάρβεϊ Γουάνσταϊν μετά το σκάνδαλο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, προκαλεί αυτήν την φορά με την χειρονομία του απέναντι στους δημοσιογράφους.

Ο Χάρβεϊ Γουάνσταϊν μετά το σκάνδαλο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις προκαλεί με την συμπεριφορά του και την στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους, αφού την Τετάρτη φτάνοντας στα γραφεία του δικηγόρου του στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά φαίνεται να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο προς πάσα κατεύθυνση.

Ο 65χρονος παραγωγός μετά την επίσκεψη του στη δικηγόρο ταξίδεψε αεροπορικώς στο κέντρο The Meadows, στο οποίο έχουν «νοσηλευτεί» κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους και ο Τάιγκερ Γουντς. 

Πριν φύγει από το Λος Άντζελες ο Γουάνσταϊν μιλώντας σε δημοσιογράφους, σχολίασε:

«Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ, πρέπει να βρω βοήθεια». Στη συνέχεια σχολίασε πως «όλοι κάνουμε λάθη», ζητώντας ξανά μια «δεύτερη ευκαιρία» ενώ απευθυνόμενους προς τους δημοσιογράφους, στους οποίους ζητούσε να μην το ακολουθούν, είπε: «Παιδιά, πάντα υπήρξα πιστός σε εσάς, όχι σαν αυτούς τους γαμημένους μαλάκες που σας φέρονται σαν σκουπίδια. Ήμουν ο καλός της υπόθεσης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments