Αθλητισμός

Champions League: ΑΕΚ και Προμηθέας ρίχνονται στη μάχη – Που θα δείτε τα παιχνίδια

Champions League: ΑΕΚ και Προμηθέας ρίχνονται στη μάχη – Που θα δείτε τα παιχνίδια

Πηγή Φωτογραφίας: [367701] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Επιστροφή στη δράση για το Basketball Champions League, με την ΑΕΚ Betsson και τον Προμηθέα να ρίχνονται στη μάχη και να αντιμετωπίζουν Χάποελ Χολόν και Μούρθια αντίστοιχα. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Το Basketball Champions League επιστρέφει στη δράση και οι ελληνικοί εκπρόσωποι έχουν μπροστά τους εντός έδρας αναμετρήσεις για την τέταρτη αγωνιστική του Group L.

Πρώτος χρονικά ρίχνεται στη μάχη ο Προμηθέας, ο οποίος υποδέχεται τη Μούρθια στην Πάτρα (19:00, COSMOTE SPORT 5). Η ομάδα του Παπαθεοδώρου βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 2-1 και φιλοδοξεί με νίκη να πιάσει τους Ισπανούς, οι οποίοι προπορεύονται στη βαθμολογία (3-0). Στο πρώτο παιχνίδι, η Μούρθια είχε επικρατήσει στην Ιβηρική Χερσόνησο με 90-81.

Λιγότερο από δύο ώρες αργότερα, η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (20:45, COSMOTE SPORT 4, Match Center). Η Ένωση δεν έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης στη φάση των 16 και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο πρώτο παιχνίδι η Χολόν είχε επικρατήσει με 79-68.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Πηγή: sport24.gr//ΘΑΝΟΣ ΦΕΡΩΝΑΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments