Πολιτισμός

Beverley Café Bistrot: Μία ιδιαίτερη παρουσίαση μαζί με το “Θέλω” τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Beverley Café Bistrot: Μία ιδιαίτερη παρουσίαση μαζί με το “Θέλω” τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου
Οι Δευτέρες στο Beverley Café Bistrot αποκτούν αφορμή για όμορφα ταξίδια στον χώρο της μουσικής, των εικαστικών και της λογοτεχνίας. Παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές βραδιές, συζητήσεις και εκθέσεις πλαισιώνουν το πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους φίλους του Beverley.

Τo Beverley Café Bistrot και το «ΘΕΛΩ» την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 20.30 σας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη βραδιά για μια γνωριμία με τρεις γυναίκες προέδρους συλλόγων ασθενών που έχουν ταχθεί δίπλα στον άνθρωπο για τον άνθρωπο,ασθενή συμπολίτη μας.

Η παρουσίαση του "ΘΕΛΩ" θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή τριών Προέδρων Κοινωνικών Φορέων με θέμα: "ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ…ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ"! «ΘΕΛΩ" "ΚΕΦΙ" "ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ", "ΗΠΑΡΧΩ". Τέσσερις γυναίκες, πρόεδροι συλλόγων ασθενών, δίπλα στον άνθρωπο για τον άνθρωπο, ασθενή συμπολίτη μας.

Κορίνα Λιούτα Πρόεδρος «ΘΕΛΩ» Γραμματόγλου Ζωή Πρόεδρος «ΚΕΦΙ» Θεοδωρίδου Χριστίνα Πρόεδρος «ΗΠΑΡΧΩ» Νομικού Χριστίνα Πρόεδρος «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ».

Η Πρόεδρος του "ΘΕΛΩ" κ.Κορίνα Λιούτα στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Υγείας με την καθημερινη επαφή με τον ασθενή, ασφαλισμένο και άπορο συμβουλευει, καθοδηγεί, επιλύει προβλήματα σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού βίου που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί στη διαδρομή τους στο σύστημα υγείας και κοινωνικής ασφάλισης.

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ» Αυτό πρεσβεύει το «ΘΕΛΩ» έχοντας στον πυρήνα του ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Η Συμβουλευτική , Ενσυναίσθηση , Διαμεσολάβηση είναι ο κορμός του ΘΕΛΩ. Η στόχευση αφορά στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ των δομών και φορέων υγείας και όχι μονο ώστε να κινούνται με ασφάλεια οι άνθρωποι στο σύστημα με συνέργειες και συμπόρευση με την Πολιτεία.

Η Γραμματόγλου Ζωή αξιόλογη Πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών φίλων ιατρών είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικος. Η ίδια έχει ΝΟΣΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΑΣΤΟΥ γεγονός που αποτέλεσε την αφετηρία ενασχόλησης της με τον εθελοντισμό.Εκπαιδεύτηκε στον ΕΕΣ και εργασθηκε εθελοντικα στον Αγ.Σαββα. 

Από το 2005 έως σήμερα είναι Πρόεδρος του ΚΕΦΙ σύλλογος που ιδρύθηκε το 2004 και υπήρξε ιδρυτικό μέλος. Υποστηρίζει ένθερμα τη συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο μέσα απο την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Η Χριστίνα Θεοδωρίδου, η αγωνίστρια ζωής Πρόεδρος Σωματείου Ηπατομεταμοσχευθέντων Ελλάδος "ΗΠΑΡχω".Με πτυχίο Νοσηλευτικής εργάστηκε στο ΑΤΕΙ-Αθήνας στο τμήμα Νοσηλευτικής.

Επιπλέον έχω τελειώσει το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Ναυτιλιακών του ΑΤΕΙ-Πειραιά και το Παιδαγωγικό τμήμα της ΑΣΠΑΙΤΕ. Σήμερα δραστηριοποιειται στον ευαίσθητο τομέα της μεταμοσχευτικής διαδικασίας και σαν πρόεδρος του ¨ΗΠΑΡχω" προσπαθεί να συμβάλει στην διάδοση της ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών, καθώς και στην διασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση ενός εκ των συμπαγών οργάνων. Η Νομικού Χριστίνα, η γλυκιά και ζεστή Πρόεδρος του συλλόγου «Αγγιγμα Ζωής» που ένα θλιβερο περιστατικό υγείας προσφιλούς της προσώπου την οδήγησε στην ίδρυση του συλλόγου που στοχεύει σε «ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ» αντιμετώπιση και υποστήριξη του ασθενούς. Το μήνυμα της είναι «ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ» με την συνεχή ενημέρωση για έγκαιρη διάγνωση της νόσου, αλλά και την πρόληψη ώστε να μειωθούν τα περιστατικά ασθενών με καρκίνο. Επίσης οι δράσεις στοχεύουν στην υποστήριξη ογκολογικών ανσθενών σε απομακρυσμένες περιοχές. Η πρόεδρος έχει σημαία της το

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ «ΘΕΛΩ» ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΩΣ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ , ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΦΟΥ : «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ «ΘΕΛΩ» μας «ΜΠΟΡΩ».

BEVERLEY CAFÉ BISTROTΠλ. Ελευθερωτών 1015232 , ΧαλάνδριΑθήνα , ΕλλάδαΤηλ.: (+30) 2155150373

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments