Αθλητισμός

Λαχείο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας κοιτάζει ο Ολυμπιακός – Ποια ομάδα έδινε 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει

Λαχείο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας κοιτάζει ο Ολυμπιακός – Ποια ομάδα έδινε 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει
Ο Ολυμπιακός τον εξετάζει, χωρίς να έχει πάρει απόφαση.

Ο Μαρτινς κοιτάζει την πορτογαλική αγορά και η πορτογαλική αγορά τον Μάρτινς. Έτσι γίνεται με τους προπονητής. Ο καθένας θα κοιτάξει πρώτα την αγορά που γνωρίζει καλύτερα. Και ήδη στην Πορτογαλία έχουν πάρει το… μήνυμα και προτείνουν παίκτες σωρηδόν στον Ολυμπιακό.

Ένας απ’ αυτούς που προτάθηκε είναι το… ταλεντάκι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τον λένε Αρί Παπέλ, ανήκει στη Σπόρτινγκ και πέρσι έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα και έκανε 25 συμμετοχές, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.

Στη Σπόρτινγκ είχαν αρνηθεί πρόταση για τον Παπέλ από την Αλ Αχλί που έφτανε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Πιθανόν τώρα να το μετανιώνουν, αφού η πορεία του δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Και γι’ αυτό έχουν ρίξει την τιμή του.

Ο παίκτης πωλείται πλέον και με τα μισά, ή ακόμα ακόμα και με άλλους τρόπους. Για παράδειγμα δανεικός με μια μικρή ρήτρα. Ή πώληση με λίγα χρήματα και ποσοστό μεταπώλησης. Στον Ολυμπιακό προς το παρόν απλά τσεκάρουν την περίπτωσή του, χωρίς πάντως να δείχνουν πολύ ζεστοί για την περίπτωσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments