Μedia

“House of Cards”: Επιστρέφει χωρίς τον Κέβιν Σπέισι

“House of Cards”: Επιστρέφει χωρίς τον Κέβιν Σπέισι
Στον απόηχο των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του Κέβιν Σπέισι, και έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο, αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "House of Cards".

Στον απόηχο των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος του Κέβιν Σπέισι, και έπειτα από ένα μικρό διάλειμμα, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο, αρχίζουν ξανά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards».

Το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix είχε ανακοινώσει ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε παραγωγή του «House of Cards» που περιλαμβάνει τον Κέβιν Σπέισι. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το BBC.

Η Παουλίν Μιτσέλι, αντιπρόεδρος της MRC, του στούντιο που μαζί με το Netflix είναι στην παραγωγή, σε πρόσφατη επιστολή της προς όλους τους συντελεστές της σειράς ανέφερε ότι οι σεναριογράφοι συνέχιζαν να δουλεύουν το διάστημα που είχαν διακοπεί τα γυρίσματα. «Αυτή η παραγωγή είναι μεγαλύτερη από την υπόθεση ενός ανθρώπου», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μιτσέλι.

Συμπληρωματική ανακοίνωση για τις εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά αναμένεται στις 8 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, η επιστολή:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ενώ διανύουμε περίοδο εορτών, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλα τα μηνύματα υποστήριξης που έχουμε λάβει και να ενημερώσουμε για την πρόοδο της πορείας της σειράς και για το πού βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή. 

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με το τηλεοπτικό δίκτυο Netflix, ελπίζοντας ότι η παραγωγή θα έχει ολοκληρωθεί σύντομα. Καθώς συνεχίζουμε τις συζητήσεις, αποφασίσαμε ότι οι συνεργάτες θα πληρωθούν επιπλέον για τις δύο εβδομάδες παύσης, ξεκινώντας από τις 27 Νοεμβρίου και έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι σεναριογράφων θα υπάρξει μια ομάδα συνεργατών που θα βρίσκεται σε επιφυλακή στο γραφείο παραγωγής και για οτιδήποτε προκύψει. Η ελπίδα μας είναι ότι το σύνολο των συνεργατών θα συναντηθεί εκ νέου, όταν επανακάμψει η παραγωγή, αλλά θα θέλαμε να είναι σαφές ότι κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη κάποιων εκ των συνεργατών να εργαστούν αλλού στην παρούσα φάση. Σας είμαστε ευγνώμονες για ό,τι προσφέρατε στην παραγωγή μέχρι τώρα. 

Καστ και λοιποί συνεργάτες της σειράς που δεν εργάζονται αυτήν τη στιγμή, θα πληρωθούν όπως ορίζει το σωματείο για την τρέχουσα χρονική περίοδο, ενώ για όλους θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε με τους εκπροσώπους των σωματείων σας, και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή που έχετε επιδείξει αυτό το χρονικό διάστημα. 

Οι τελευταίοι δύο μήνες μάς δοκίμασαν όλους με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε. Αλλά εκείνο που σίγουρα μάθαμε μέσα από αυτήν τη διαδικασία είναι ότι αυτή η παραγωγή δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι που συνεργαστήκαμε με μία από τις πιο πιστές και ικανές ομάδες που υπάρχουν σε αυτήν τη δουλειά.

Θα ενημερωθείτε όλοι με συμπληρωματική ανακοίνωση στις 8 Δεκεμβρίου του 2017, 

Σας ευχαριστώ όλους, Pauline Micelli.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments