Αυτοδιοίκηση

Δήμος Βύρωνα: Εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών

Δήμος Βύρωνα: Εκδηλώσεις αλληλεγγύης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών
Δήμος Βύρωνα: Στόχος είναι η «ευαισθητοποίηση των παιδιών σε πράξεις αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού.

Δήμος Βύρωνα: Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ «Τρίποντο στη Χαρά», συνδιοργανώνει το τμήμα μπάσκετ του Α.Σ Αθηναϊκός με τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίου, για την ενίσχυση τους.

Πρόκειται για το 3ο Τουρνουά «Τρίποντο στη Χαρά» με αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 5 έως και 15 ετών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Εργάνης (10:00-13:30).

Στόχος είναι η «ευαισθητοποίηση των παιδιών σε πράξεις αλληλεγγύης μέσω του αθλητισμού, γι’ αυτό κάθε αθλητής ή αθλήτρια προαιρετικά με τη συμμετοχή του θα μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, ο Δήμος ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), θα πραγματοποιήσει νέα διήμερη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ (νωπών), την Πέμπτη και την Παρασκευή (13 & 14 Δεκεμβρίου) στον Πολυχώρο «ΑΣΤΡΑ», (Περιοχή Εργάνης, Θέατρο Βράχων, 10.00-14.00). Σημειώνεται ότι «εάν οι ωφελούμενοι δεν προσέλθουν την ημέρα της διανομής, τα νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν σε δομές συσσιτίων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments