Διεθνή

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 16χρονης

Σιλβέστερ Σταλόνε: Κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 16χρονης
Ένα 16χρονο κορίτσι κατηγορεί τον Σιλβέστερ Σταλόνε για σεξουαλική κακοποίηση.

Και ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο "κλαμπ" των διάσημων του Χόλιγουντ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της σεξουαλική κακοποίησης, καθώς κατηγορείται ότι κακοποίησε ένα 16χρονο κορίτσι στα γυρίσματα της ταινίας "Over the Top" στο Λας Βέγκας το 1986.

Σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται επίσημο έγγραφο της αστυνομίας, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανάγκασε την 16χρονη να κάνει σε αυτόν και τον σωματοφύλακά του στοματικό έρωτα. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο σταρ του Χόλιγουντ την απείλησε ότι αν το έλεγε ποτέ θα την χτυπούσαν στο κεφάλι.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, που τότε ήταν 40 ετών, συνάντησε την 16χρονη στο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, όταν εκείνη τον συνάντησε προκειμένου να της δώσει αυτόγραφο. Σύμφωνα με την αναφορά ο Σταλόνε ανάγκασε την κοπέλα να κάνει σεξ μαζί του, ενώ τη ρώτησε να είχε κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες ταυτόχρονα. Η 16χρονη ισχυρίζεται ότι ο σωματοφύλακας του Σταλόνε, Μάικλ "Μ¨αικ" Ντε Λούκα, ήταν στο μπάνιο,ώσπου ο Σταλόνε τον έφερε στο δωμάτιο και τότε την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Μετά από την πράξη, ο σωματοφύλακας τη βίασε ενώ ο Σταλόνε την ανάγκασε να κάνει σε αυτόν αυτή τη φορά στοματικό έρωτα. Η ανήλικη κοπέλα είπε στην αστυνομία ότι αισθανόταν πολύ άβολα με την κατάσταση αλλά δεν είχε καμία επιλογή. 

Μετά, σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, ο Σταλόνε της είπε ότι δεν μπορούσε να πει σε κανέναν τι συνέβη γιατί τόσο ο ίδιος όσο και ο σωματοφύλακάς του ήταν παντρεμένοι . Σε αντίθετη περίπτωση θα την χτυπούσαν στο κεφάλι.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η νεαρή δεν έκανε μήνυση γιατί αισθανόταν τρομοκρατημένη και ντροπιασμένη. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε όταν ειδοποιήθηκε από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου. 1986. Η αναφορά της αστυνομίας ημερολογιακά προκύπτει ένα χρόνο πριν η ετεροθαλής αδερφή του Σταλόνε, Τονι- Ανν Φίλιτι τον απείλησε με μήνυση το 1987 με την κατηγορία ότι ο Σταλόνε τη βίασε και της άσκησε σεξουαλική επίθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments