Ελλάδα

Αλέκος Αλεξανδρής: Το ποστ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για τα περί μπάρμπεκιου και μεταναστών

Αλέκος Αλεξανδρής: Το ποστ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή για τα περί μπάρμπεκιου και μεταναστών
Αλέκος Αλεξανδρής: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σχολίασε με τον δικό του τρόπο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όλα όσα έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τους μετανάστες και τη χρήση μπάρμπεκιου πλησίον των χώρων φιλοξενίας.

Αλέκος Αλεξανδρής: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν δίστασε να πιάσει το λεπτό θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την απαγόρευση ή μη χρήσης μπάρμπεκιου πλησίον χώρων κέντρο φιλοξενίας μεταναστών.

Ο 51χρονος εκτός από σπουδαίος γκολτζής χαρακτηρίζεται και ως έντονος χαρακτήρας, ο οποίος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει διχάσει με τα λεγόμενα του προκαλώντας τις αντιδράσεις όσον τον ακολουθούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αλλά και όχι μόνο. Η τοποθέτηση του, πολλά χρόνια αργότερα, σε μία συνέντευξη πως “εγώ έπεσα για το πέναλτι. Εσύ πρέπει να το δώσεις για να φανείς καλός στα μάτια κάποιου άλλου; Όχι, μην το δώσεις”, έφερε παραπάνω μουρμούρα!

Τώρα ο Αλέκος Αλεξανδρής ξαναχτυπά όχι όμως μέσω του ποδοσφαίρου αλλά παίρνοντας θέση σε ένα λεπτό ζήτημα. Τις τελευταίες ημέρες έχει αναλυθεί αρκετά το θέμα που έχει προκύψει έπειτα τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη. Κατά τον βουλευτή θα πρέπει να απαγορευτεί η χρήση μπάρμπεκιου πλησίον των χώρων κράτησης των μετανασττών.

Η θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετο τον Αλέκο Αλεξανδρή, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να αναρτά αναλυτικό κείμενο παραθέτοντας την άποψή του για το θέμα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments