Hot

Δεν υπάρχει αυτό το σχόλιο για Μποτία και Φουρέιρα! (pic)

Δεν υπάρχει αυτό το σχόλιο για Μποτία και Φουρέιρα! (pic)
Θα πέσετε κάτω από τα γέλια όταν το διαβάσετε.

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην κινείται κάποιο μεταγραφικό θέμα, υπάρχουν όμως κάποια άλλα για να περνούν την ώρα τους οι οπαδοί της ομάδας. Ένα από αυτά που έχει μονοπωλήσει μάλιστα το ενδιαφέρον είναι η σχέση του Αλμπέρτο Μποτία με την Ελένη Φουρέιρα. Ο έρωτας του ζευγαριού έχει τροφοδοτήσει ποικίλα σχόλια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Μην ξεχνάμε άλλωστε τον κακό χαμό που έγινε κάτω από πρόσφατη ανάρτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού των «ερυθρόλευκων» στο Instagram.

Τη Δευτέρα με το θέμα Μποτία-Φουρέιρα καταπιάστηκε ο καλός συνάδελφος, Αντώνης Καρπετόπουλος στην ιστοσελίδα του karpetshow.gr. Ο δημοσιογράφος των αθλητικών καναλιών της Nova και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM προώθησε το κείμενό του στο Facebook και από κάτω τα σχόλια έπεσαν βροχή. Από αυτά όμως ξεχωρίσαμε ενός φίλου του το οποίο μας έκανε να πεθάνουμε από τα γέλια.

«ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕ Κ ΚΙΤΡΙΝΗ…..» έγραψε ο τυπάρας σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ το σκληρό και συνάμα άτσαλο παιχνίδι του 27χρονου οπισθοφύλακα.

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments