Πολιτική

Φωτιές άναψε στη ΝΔ η Κ. Παπακώστα -Αναγκάστηκε να «μαζέψει» δήλωσή της που ήταν εκτός γραμμής

Φωτιές άναψε στη ΝΔ η Κ. Παπακώστα -Αναγκάστηκε να «μαζέψει» δήλωσή της που ήταν εκτός γραμμής
Χρειάστηκαν λίγες μόνο ώρες μέχρι να αναγκαστεί η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα να «αποκηρύξει» δηλώσεις εκτός κομματικής «γραμμής» που φέρεται να έκανε.

Η εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της του Σαββάτου, αποκλειστικές δηλώσεις της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Παπακώστα, η οποία διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή και ζητά να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κ. Παπακώστα δήλωσε πως «εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε παρασκηνιακά, η βουλευτής της ΝΔ υποχρεώθηκε σε διευκρινιστική δήλωση. «Λειτουργώ πάντα θεσμικά και στηρίζω τις αποφάσεις της ΝΔ και του Προέδρου της, συντασσόμενη με την κρατούσα θέση, τόσο σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση όσο και για την ανάγκη εκλογών», αναφέρει η κα Παπακώστα. 

Διευκρινίζει δε ότι δεν επρόκειτο για συνέντευξη, αλλά για τηλεφωνική επικοινωνία.

Από την πλευρά της, η διεύθυνση της εφημερίδας ανακοίνωσε ότι το περιεχόμενο της δήλωσης της κ. Παπακώστα, που δημοσιεύει η εφημερίδα «είναι απολύτως ακριβές, πράγμα που αν χρειαστεί μπορεί να αποδειχθεί». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments