Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει χιλιάδες ευρώ για λάθος κλήσεις
Ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει χιλιάδες ευρώ για λάθος κλήσεις | Pagenews.gr
Pagenews Team 16 Μαρτίου 2017, 11:46 16 Μαρτίου 2017, 11:46

Ο Δήμος Αθηναίων έχει στις αποθήκες του χιλιάδες απλήρωτες κλήσεις με τα χρέη να φτάνουν ως και τα 300 εκατ. ευρώ. Αποτέλεσμα είναι να έχουν ξεκινήσει κατασχέσεις από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Το χάος, ωστόσο, που επικρατεί στο χώρο που φυλάσσονται οι κλήσεις σε συνδυασμό με τα λάθη των δημοτικών αστυνομικών που “έκοψαν” τις κλήσεις οδηγούν σε επιστροφές χιλιάδων ευρώ.

Δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου αναφέρει πως πολλές κλήσεις δεν είναι δυνατό να εντοπιστούν και άρα να επιβεβαιωθεί από την μεριά του δήμου ότι υπήρξε παράβαση, ενώ τα λάθη που υπάρχουν σε όσες εντοπίζονται τις ακυρώνουν στην πράξη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας πολίτης που έλαβε συνολικά 155 κλήσεις για τα τρία αυτοκίνητά του, αλλά ο Δήμος δεν μπόρεσε να βρει περισσότερες από 15 και έτσι τα χρήματα που αναγκάστηκε να πληρώσει ήταν τελικά πολύ λιγότερα από εκείνα που εμφανίζονταν.

Εκτός αυτού, οι αρχές αναγκάστηκαν να επιστρέψουν ποσά, καθώς το χρώμα που αναγραφόταν στην κλήση δεν ταίριαζε με αυτό που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα η κλήση να ακυρωθεί.

Ετικέτες: 


2017