Ελλάδα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ
Μηνύματα για την απώλεια της Ματίνας Παππά.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τον χαμό της μητέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη τη συντρόφισσα Ματίνα Παππά, η οποία έφυγε από κοντά μας τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από μακρόχρονη περιπέτεια με την υγεία της. Σύζυγος του Στέλιου, μητέρα του Νίκου και του Μάριου, η Ματίνα Παππά έδωσε σε όλη της τη ζωή τη μάχη για τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς, από τα σκοτεινά χρόνια της δικτατορίας μέχρι το τέλος της ζωής της.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ματίνας Παππά και σε όλους τους οικείους τους.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός για τη συντρόφισσα Ματίνα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/3/2017, στις 16:00, στο κοιμητήριο της Καισαριανής. Αντί στεφάνων, η οικογένεια Παππά καλεί για την ενίσχυση της Εταιρείας Σπαστικών “ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ” καταλήγει η ανακοίνωση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ανακοίνωση, όμως, εξέδωσαν και οι Ανεξάρτηττοι Έλληνες η οποία λέει: “εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments