Lifestyle

Ο Χάρι σπάει το πρωτόκολλο: Ζήτησε από τον Ουίλιαμ να γίνει κουμπάρος του

Ο Χάρι σπάει το πρωτόκολλο: Ζήτησε από τον Ουίλιαμ να γίνει κουμπάρος του
Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον αδελφό του Γουίλιαμ να αναλάβει το ρόλο του κουμπάρου στον επερχόμενο γάμο του με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από τον αδελφό του Γουίλιαμ να αναλάβει το ρόλο του best man (κουμπάρος) στον επερχόμενο γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, τον ερχόμενο Μάιο και αυτό είναι μια κίνηση που σπάει το πρωτόκολλο.

«Ο Δούκας του Κέμπριτζ αισθάνεται τιμή που του ζητήθηκε και επιθυμεί πολύ να υποστηρίξει τον αδελφό του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου" ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

H ειδική σε θέματα που αφορούν το Παλάτι, Marle Koenig, τονίζει πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο, στους γάμους των γαλαζοαίματων σε Βρετανία και Ευρώπη δεν υπάρχει ο ρόλος του κουμπάρου (best man).

Ωστόσο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον, αποφάσισε να σπάσει το πρωτόκολλο και ζήτησε από τον αδελφό του να είναι ο κουμπάρος του και όλοι εκτιμούσαν πως ο Χάρι θα έκανε ακριβώς το ίδιο.

Αυτή η κίνηση του Χάρι ήταν αναμενόμενη, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, αν και ο Χάρι έχει πολλούς φίλους που θα μπορούσαν να γίνουν κουμπάροι του, δεν υπήρχε περίπτωση να αναθέσει αυτό το ρόλο σε οποιονδήποτε άλλο πέρα από τον αδελφό του με τον οποίο έχει άριστες σχέσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρίγκιπας Χάρι: Οι… φλογεροί του έρωτες πριν από την Μέγκαν Μαρκλ

Δύο νυφικά θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ στον βασιλικό γάμο

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο πριγκιπικός έρωτας που έγινε …ταινία (vid)

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ο καιρός την ημέρα του γάμου τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments