Αυτοκίνητο

Η Opel πρωτοπορεί στη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών

Η Opel πρωτοπορεί στη χρήση διαδικτυακών υπηρεσιών
Στην Opel η γκάμα μοντέλων του Insignia (Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer και GSi) θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει τα συστήματα infotainment.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η συνδεσιμότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή ενός αυτοκινήτου Opel. Έτσι όλο και περισσότεροι πελάτες θεωρούν δεδομένη τη δυνατότητα χρήσης διαδικτυακών υπηρεσιών στο ταξίδι και οι εταιρείες που επένδυσαν προς αυτή την κατεύθυνση, σίγουρα βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η Opel είναι μια από τις εταιρείες που έχει επενδύσει πάνω σε αυτό τον τομέα και έχει αποσπάσει πολλά βραβεία, όπως το «Connected Car Award».

Ωστόσο προετοιμάζεται για την επόμενη φάση συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο με μία νέα γενιά συστημάτων infotainment που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Insignia. Οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους μία μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής, οκτώ ιντσών. Είτε η σύνδεση γίνεται μέσω συμβατικής τεχνολογίας όπως Bluetooth ή USB, ή με προηγμένη ενσωμάτωση τηλεφώνου μέσω Apple CarPlay ή Android Auto μπορούν να προσφέρουν πολλές δυνατότητες.

Εκτός από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς AM/FM που προσφέρονται στάνταρ, προαιρετικά διατίθεται ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+ με κορυφαία ποιότητα ήχου. Παράλληλα υπάρχουν υπηρεσίες πλοήγησης για βέλτιστη αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος και προορισμών, όπως Live Traffic, τιμές καυσίμου σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες στάθμευσης ανάλογα με τον προορισμό και online ενημερώσεις χαρτών.

Μέσω της σύνδεσης στο διαδίκτυο το Live Traffic συγκεντρώνει πληροφορίες κυκλοφορίας. Η ροή και οι συνθήκες ενημερώνονται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και ενσωματώνονται στη διαδρομή, με αποτέλεσμα πιο ακριβείς και έγκαιρες ενημερώσεις και βελτιωμένη καθοδήγηση. Επιπλέον, το Live Traffic δείχνει ποια κομμάτια της διαδρομής επηρεάζονται από καθυστερήσεις και πού μπορεί να οφείλονται.

Στην Opel η γκάμα μοντέλων του Insignia (Grand Sport, Sports Tourer, Country Tourer και GSi) θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει τα συστήματα infotainment, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει επέκταση και σε άλλα μοντέλα εντός τους έτους αλλά και το 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments