Αυτοκίνητο

Alfa Romeo Mito Urban: Επιστρέφει με έντονο και επιβλητικό χαρακτήρα

Alfa Romeo Mito Urban: Επιστρέφει με έντονο και επιβλητικό χαρακτήρα
Το Alfa Romeo Mito Urban κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης και γοητεύει τους νέους.

Η Alfa Romeo Mito Urban είναι το μοντέλο που κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης με περισσότερο σπορ εμφάνιση και δυναμικό σχεδιασμό.

Πλέον, διαθέτει έναν ακόμα πιο έντονο και επιβλητικό urban χαρακτήρα, γοητεύοντας κυρίως τους νέους. Ο νέος σχεδιασμός πέντε οπών στις ζάντες αλουμινίου, οι σατινέ χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές και το χρωμιωμένο ακροσωλήνιο της εξάτμισης δημιουργούν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο εσωτερικός χώρος είναι εμπνευσμένος από την ανάγκη του οδηγού να βιώνει συνεχώς νέα συναισθήματα, ενώ το μαύρο ματ ταμπλό δίνει μυστήριο στο μοντέλο. Όσον αφορά το μικρό αυτοκίνητο της Alfa Romeo, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, USB, αισθητήρες παρκαρίσματος, air-condition, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, cruise control, αεροτομή, χρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τιμόνι με χειριστήρια.

Η τιμή κτήσης του “μικρού” αυτοκινήτου είναι 13.400 ευρώ για τον βενζινοκινητήρα 1.4 με τους 78 ίππους και 16.600 ευρώ για τον κινητήρα diesel 1.3 των 95 ίππων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments