Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο Αττικό Νοσοκομείο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο Αττικό Νοσοκομείο
Ο ληστής είχε εισβάλει σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στο εσωτερικό του Αττικού Νοσοκομείου.

Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ένοπλη θρασύτατη ληστεία μέσα στο Αττικό Νοσοκομείο, προκαλώντας πανικό στους πελάτες.

Η ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στο υποκατάστημα της τράπεζας εντός του νοσοκομείου. Το βίντεο ντοκουμένο είναι από το κλειστό κύκλωμα και δείχνει όλες τις κινήσεις του δράστη, αλλά και τον πανικό δύο γυναικών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκεί.

Στο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει έναν άντρα που φοράει μάσκα από σιλικόνη να πλησιάζει το ταμείο και να βγάζει μέσα από μία τσάντα ένα όπλο.

Αμέσως μετά ο αδίστακτος δράστης δίνει το σακίδιο τον ταμείο απαιτώντας με την απειλή του όπλου να το γεμίσει. Το όπλο όπως φαίνεται και στο βίντεο είναι διαρκώς προτεταμένο.

Οι γυναικες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν, παγώνουν μπροστά στη θέα του όπλου και δειλά δειλά φαίνεται να προσπαθούν να κάνουν βήματα πίσω.

Πάντως, το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ ανέφερε πως οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣεκτιμούν ότι ο δράστης είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ληστή που χτύπησε επίσης χθες τράπεζα στο Χαϊδάρι ανοίγοντας πυρ εντός του υποκαταστήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments