Αυτοκίνητο

Το νέο Honda Jazz ανανεώθηκε διατηρώντας το γνωστό πετυχημένο στυλ του

Το νέο Honda Jazz ανανεώθηκε διατηρώντας το γνωστό πετυχημένο στυλ του
Το Honda Jazz διατίθεται με δύο ισχυρούς και αποδοτικούς βενζινοκινητήρες.

Το νέο Honda Jazz είναι γνωστό και σαν “Fit” σε μερικές αγορές, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια μονάδες σε όλο τον κόσμο από το 2001 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά. Διατηρεί, όπως και οι προκάτοχοί του, την κλασική φόρμα ενός Jazz, διαθέτει ανανεωμένα, σπορ στιλιστικά στοιχεία, με πιο τολμηρή νέα φυσιογνωμία, έντονες χαρακτηριστικές γραμμές και την προσθήκη μιας νέας έκδοσης Dynamic.

Το Jazz ενσαρκώνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Honda στοχεύοντας στην αποδοτική διάταξη του εσωτερικού, με μεγιστοποίηση του χώρου των επιβατών και ελαχιστοποίηση των εξωτερικών διαστάσεων. Χαρακτηριστικό του μοντέλου είναι ότι διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο που επιτρέπει μεγαλύτερη ευρυχωρία και καινοτόμες χωροταξικές λύσεις.

Τα υλικά στο εσωτερικό είναι μαλακά και ποιοτικά με την σχεδίαση του εσωτερικού να συνθέτουν ένα προηγμένο περιβάλλον που συμπληρώνεται από μία οθόνη αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό με το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Το μοντέλο διατίθεται με δύο ισχυρούς και αποδοτικούς βενζινοκινητήρες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τον ήδη γνωστό 1.3 λίτρων i-VTEC με τους 102 ίππους και έναν άλλο με 130 ίππους. Παράλληλα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη. Οι επιδόσεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς επιταχύνει από 0 στα 100χλμ/ώρα σε 8,7 δεύτερα (μηχανικό κιβώτιο) και 10,0 δεύτερα (CVT). Το σύστημα CVT έχει αναβαθμιστεί για να προσφέρει πιο γραμμική και άμεση απόκριση κατά την επιτάχυνση.

Ο αποθηκευτικός του χώρος αγγίζει τα 354 λίτρα, ενώ όταν πέσουν τα πίσω καθίσματα ο χώρος αγγίζει τα 897 λίτρα που μπορούν να θεωρηθεί από τους μεταγλύτερους της κατηγορίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Jazz είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με γνώμονα την ασφάλεια, αποσπώντας πέντε αστέρια στα Euro NCAP crash tests 2015.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments