Ελλάδα

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: Προσήχθη στη ΓΑΔΑ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ:  Προσήχθη στη ΓΑΔΑ
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΦΛΩΡΟΥ - Προσήχθη στη ΓΑΔΑ.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: Προσήχθη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο Αριστείδης Φλώρος ο καταδικασθείς για το σκάνδαλο της Energa ο οποίος αποφυλακίσθηκε για λόγους υγείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, βρήκαν τον Αριστείδη Φλώρο έξω από το σπίτι του στην Γλυφάδα. Ο Αριστείδης Φλώρος είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικές ημέρες με μία απόφαση η οποία δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις.

Για το βούλευμα που αποφυλάκισε τον Αρ. Φλώρο, άσκησε έφεση ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης.

Οι δικηγόροι του ειδοποιήθηκαν να μεταβούν στη ΓΑΔΑ.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει το Συμβούλιο Εφετών της Χαλκίδας για να αποφασίσει εκ νέου για την τύχη του Αριστείδη Φλώρου.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: Έφεση κατά της αποφυλάκισης του

Έφεση στο βούλευμα που αποφυλάκισε τον Αρ. Φλώρο, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa-Hellas Power (υπεξαίρεση 256 εκατ. ευρώ.) άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας, Λάμπρος Σοφουλάκης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η υπόθεση της αποφυλάκισης του 39χρονου επιχειρηματία με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% οδηγείται σε νέα δικαστική κρίση.

Της έφεσης του επίμαχου βουλεύματος είχε προηγηθεί σχετική παραγγελία προς τον κ. Σοφουλάκη από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραγγελία του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου χαρακτήριζε το συγκεκριμένο βούλευμα «κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό», σημειώνοντας ως το ιατρικό πιστοποιητικό αναπηρίας στο οποίο στηρίχθηκε η θετική κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας «είναι προδήλως αόριστο, ασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο ως προς τη συνδρομή του διαλαμβανόμενου ποσοστού αναπηρίας 70%».

Την ίδια ώρα, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, διαβιβάζεται και το έγγραφο της διοικήτριας του «Ευαγγελισμού», Π. Γκουλάκη – Μητσάκη, που αποκάλυψε το «documentonews.gr». Σύμφωνα με το έγγραφο, η γνωμάτευση που χορηγήθηκε στον Αριστείδη Φλώρο για την άπνοια είναι «ανυποστάτη», καθώς η γιατρός που την υπέγραψε δεν υπήρξε, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ.

Σημειώνεται, πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για αδικήματα όπως «ψευδή βεβαίωση» και «δωροδοκία» σχετικά με την υπόθεση αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου και τον ιατρικό φάκελο που προσκόμισε, προκειμένου να του βεβαιωθεί ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.


Οι δικαστές απαντούν στην κυβέρνηση για την υπόθεση Φλώρου: «Με δικό σας νόμο αποφυλακίστηκε»


ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΩΡΟΣ: «Δεν τον έχω δει ποτέ – Η υπογραφή μου πλαστογραφήθηκε», λέει η γιατρός

H Καλλιρρόη Λάμπρου, η οποία φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αναφέρει σε δήλωση της επίσης ότι ουδέποτε έχει δει τον Αριστείδη Φλώρο.

Μάλιστα, σε δήλωση στο Νews 24/7 αναφέρει:

«Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.

Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου. Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωρίζω.

Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Με εκτίμηση

Καλλιρρόη Λάμπρου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments