Αυτοκίνητο

SEAT: Συνεργασία με Noveto για τη δημιουργία ηχοσυστήματος

SEAT: Συνεργασία με Noveto για τη δημιουργία ηχοσυστήματος
SEAT: Συμφωνία συνεργασίας με Noveto για τη δημιουργία μίας νέας επαναστατικής τεχνολογίας ηχοσυστήματος

SEAT:  Συμφωνία συνεργασίας για την εφαρμογή μίας νέας επαναστατικής τεχνολογίας που θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εμπειρία του χρήστη μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου υπέγραψε η Seat και η Noveto.

Το νέο σύστημα επιτρέπει την παραγωγή ήχου απευθείας προς το αφτί του κάθε επιβάτη, προκειμένου ο χώρος της καμπίνας να προσφέρει μία πιο εξατομικευμένη και βολική εμπειρία ακρόασης για όλους.

Αυτή η τεχνολογία προσφέρει εξαιρετική και ποιοτική εμπειρία ήχου για κάθε επιβάτη, χωρίς να τον απομονώνει από το περιβάλλον ή να ενοχλεί τους υπόλοιπους συνεπιβαίνοντες.

Χαρακτηριστικά, η λύση αυτή θα μπορούσε να επιτρέψει στους γονείς που κάθονται στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, να ακούν τη μουσική τους, ενώ τα παιδιά που κάθονται πίσω να ακούν ταυτόχρονα τον δικό τους ήχο από την οθόνη ψυχαγωγίας χωρίς τη χρήση ακουστικών.

Στόχος της Noveto είναι να ενσωματωθεί με επιτυχία αυτό το σύστημα σε ένα όχημα παραγωγής.

Παράλληλα θα παρουσιαστεί και η δυνατότητα ο οδηγός να μπορεί να διαχειρίζεται τις εισερχόμενες κλήσεις του, ενώ ταυτόχρονα ο συνεπιβάτης να ακούει την επιλεγμένη μουσική του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments