Γυναίκα

Ballerina Style: Πώς να το πετύχετε με οδηγίες από μία μπαλαρίνα

Ballerina Style: Πώς να το πετύχετε με οδηγίες από μία μπαλαρίνα
Δείτε πώς μπορείτε να πετύχετε και εσείς το αγαπημένο ballerina style. Μία μπαλαρίνα δίνει οδηγίες.

Ballerina Style. Το στυλ που έχει επιρροές από τις εκλεπτυσμένες μπαλαρίνες. Για μία μπαλαρίνα άλλωστε, η επιλογή των ρούχων αφορά την προσωπική έκφραση.

Το Ballerina Style είναι ένα στυλ που έχουν αγκαλιάσει πολλές διασημότητες και μας έχουν χαρίσει εικόνες που έμειναν στην μνήμη μας.

Audrey Hepburn, η Brigitte Bardot, η Natalie Portman και η Alexa Chung έκαναν εμφανίσεις που ενέπνευσαν εκατομμύρια γυναίκες.

Φαίνεται ότι το ballerina style έχει μια λαμπρή ιστορία.

Τα ρούχα που επιλέγουν οι μπαλαρίνες είναι κομψά και αποκαλύπτουν τις εκλεπτυσμένες σιλουέτες τους. Τους χαρίζουν φυσικά και την άνεση που χρειάζονται στην κίνηση.

Αν σας αρέσει το ballerina style και θέλετε και εσείς να το υιοθετήσετε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε μερικά στιλιστικά tips.

Ballerina Style εύκολα και απλά, χωρίς να αντιγράψετε μία μπαλαρίνα. Εμπνευστείτε από εκείνες / Βίντεο: All New Fashion Trends

Από τα μανίκια μέχρι τα μάλλινα πλεκτά, κάθε κομμάτι έχει σκοπό και συγκεκριμένο ρόλο στη ντουλάπα μας.

Οι κάλτσες και τα καλσόν επιτρέπουν ένα ευρύ φάσμα κινήσεων και δίνουν έμφαση στις γραμμές μίας χορεύτριας (ή στην παρούσα φάση στις δικές σας γραμμές), ενώ μια εμφάνιση με σορτς αναδεικνύει τα πόδια σας ανάλογα.

Βασικό κομμάτι είναι φυσικά η φούστα. Είναι το κλειδί για αυτό το στυλ. Πρώτη διδάξασα η τηλεοπτική fashionista που όλες γνωρίζουμε, Carrie Bradshaw.

Μία απλή φούστα σιφόν και τούλι είναι ιδανική επιλογή. Για τον χειμώνα που έρχεται δώστε έμφαση και στα καλσόν με τα οποία θα ολοκληρώσετε το στυλ σας.

Είναι σημαντικό να σας κρατούν ζεστά τα πόδια, αλλά να έχουν και το κάτι παραπάνω.

Ιδανικός συνδυασμός είναι ένα απλό πουλόβερ oversized…

Ένα leather jacket θα απογειώσει το στυλ σας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments