Αυτοκίνητο

Mercedes GLA: Μια διαχρονική αξία

Mercedes GLA: Μια διαχρονική αξία
Η διαχρονική Mercedes GLA είναι ετοιμοπαράδοτη σε τέσσερις γραμμές εξοπλισμού.

H Μercedes GLA  είναι από τα αυτοκίνητα που με την πρώτη ματιά κάνουν σαφές πως αποτελούν μια ιδανική συνταγή επιτυχίας: η εμφάνισή της είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή, με τις καμπύλες της να τονίζουν το δυναμισμό της σχεδίασής της και τις λεπτομέρειες του αμαξώματός της να ενισχύουν τον off road προσανατολισμό της.

Η εμφατική της μάσκα δίνει με τη σειρά της το στίγμα της, σε συνδυασμό με τους προβολείς της τεχνολογίας Multilevel.

Οι οποίοι προσαρμόζουν τη φωτεινότητά τους στις συνθήκες του περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη ορατότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς σε καμία περίπτωση να ενοχλούν τους οδηγούς των άλλων αυτοκινήτων που κινούνται ταυτόχρονα στο δρόμο.

Εντυπωσιακή είναι και η αεροδυναμική σχεδίαση της GLA, καθώς ο συντελεστής οπισθέλκουσάς της, που μπορεί να είναι μέχρι και το εξαιρετικό 0,28, θα κολάκευε ακόμα και καθαρόαιμα σπορ μοντέλα.

Πόσο μάλλον ένα πολυτελές SUV με δυναμικό παρουσιαστικό.

Η ισχυρή εξωτερική εικόνα συνδυάζεται με ένα σύγχρονο, λειτουργικό και πολυτελές εσωτερικό, με ολοκληρωμένες δυνατότητες διασύνδεσης smartphones και με ένα σύγχρονο σύστημα infotainment, οι λειτουργίες του οποίου προβάλλονται στην «αιωρούμενη» οθόνη στο κέντρο του ταμπλό.

Πολλές επιλογές υπάρχουν και σε ότι αφορά τους κινητήρες που κινούν τη GLA. Η γκάμα των συνόλων βενζίνης ξεκινά από τον τετρακύλινδρο turbo των 1.595 κυβικών, που στην GLA 180 αποδίδει 122 ίππους και στην GLA 200 156 και πέρα από τα πολύ καλά χαρακτηριστικά απόδοσής του διακρίνεται και για τις περιορισμένες του απαιτήσει σε καύσιμο (από 5,6 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα) και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων του (εκπομπές CO2 από 131 γραμμάρια το χιλιόμετρο).

Πέρα από το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων συνδυάζεται και με το πολύ καλό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7G-DCT που διακρίνεται για τις πολύ ομαλές και γρήγορες αλλαγές του.

Η διαχρονική Mercedes GLA είναι ετοιμοπαράδοτη σε τέσσερις γραμμές εξοπλισμού -βασική, Style, Urban, AMG- πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης και εξαιρετικές τιμές οι οποίες ξεκινούν από τις 27.924 ευρώ.

Φυσικά υπάρχουν και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα προγράμματα χρηματοδότησης, όπως για παράδειγμα για την επίσης ετοιμοπαράδοτη GLA 180d. H οποία ξεκινά από τις 34.110 ευρώ και μπορεί κανείς να την αποκτήσει με προκαταβολή 12.000 ευρώ, ονομαστικό επιτόκιο 6,5% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75) και με 60 δόσεις 289 ευρώ που συνοδεύονται από επέκταση εγγύησης 3 ετών πέραν της εργοστασιακής διετούς- και δωρεάν συντήρηση για 5 χρόνια. Η 61η δόση στην περίπτωση αυτή ανέρχεται σε 13.644 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments