Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: Από θύμα… θύτης

Ελένη Τοπαλούδη: Από θύμα… θύτης
Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε βάναυσα. Ο Νίκος Μαρουλίδης γράφει στο blog του στο pagenews.gr για τον χαμό της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο.

Τόσο ο βιασμός της ψυχής, όσο και του σώματος έχουν την ίδια κατάληξη, αφού σε περίπτωση που καταφέρεις να επιβιώσεις είσαι υποχρεωμένη να ακροβατείς ανάμεσα στην ζωή και στον θάνατο.

Η Ελένη Τοπαλούδη «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή επειδή δύο «άντρακλες» επέλεξαν να της την αφαιρέσουν. Επειδή μεγάλωσαν με το άρρωστο πρότυπο που ταλανίζει την σιχαμερή κοινωνία μας. Αυτό το πρότυπο που επιτρέπει στον άνδρα να χτυπάει την γυναίκα του. Αυτό το πρότυπο που κάνει τον άνδρα να έχει κάθε δικαιοδοσία πάνω στο «αδύναμο» θεωρητικά φύλλο.

Η 21χρονη ότι και να ήταν πόρνη, φοιτήτρια, μοναχή κ.ο.κ δολοφονήθηκε επειδή είπε τρία γράμματα της αλφαβήτου. «Όχι».

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Ελένη και η κάθε Ελένη είναι ένα ακόμη θύμα της «στεγνής» πραγματικότητας. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή λοιπόν σ’ αυτούς που η μάνα και ο πατέρας τους επέλεξαν να τους ρίξουν μια παραπάνω… δόση τεστοστερόνης στο γάλα όταν ήταν μικροί.

Ο βιαστής ονείρων, σάρκας ή οτιδήποτε άλλο ζει ανάμεσα μας. Είναι στην στάση του μετρό, στην διπλανή θέση του λεωφορείου, είναι στο ίδιο μαγαζί ή ακόμα και στο ίδιο αμφιθέατρο.

Η Ελένη ήταν ένα κορίτσι που δολοφονήθηκε βάναυσα. Αργά και βασανιστικά. Και μαζί με εκείνη χάθηκε και η ζωή μιας ολόκληρης οικογένειας, επειδή αρνήθηκε να ενδώσει στις σεξουαλικές ορμές δύο ανωμάλων. Δύο διεστραμμένων.

Έλληνες και Αλβανοί, Αλβανοί και Έλληνες που η ιστορία τους θέλει μόνιμα αντιμαχόμενους επειδή εκτός των άλλων, ο ρατσισμός “βασιλεύει” στην κοινωνία μας, ένωσαν τις δυνάμεις τους, ωστόσο για άλλη μια φορά δεν ήταν για καλό σκοπό.

Ωστόσο, το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι σήμερα πολλοί είναι που πιστεύουν ότι η νεαρή φοιτήτρια ευθύνεται για το τραγικό της τέλος. Ουσιαστικά από θύμα, έγινε θύτης που μπλέκει τα “δύο παλικαράκια” με την δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικά είναι και τα εμετικά σχόλια που αντικρίζουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δικαιοσύνη οφείλει λοιπόν τα πράξει τα δέοντα.

Όχι μόνο για την 21χρονη Ελένη, ούτε για την οικογένειά της, αλλά για όλους εκείνους που είδαν μια κόρη, μια σύζυγο, ένα βρέφος να φεύγει από την ζωή κατά αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Νίκου Μαρουλίδη, εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments