Μedia

Μπάγια Αντωνοπούλου: Επιστρέφει στο “γυαλί” σε ρόλο έκπληξη

Μπάγια Αντωνοπούλου: Επιστρέφει στο “γυαλί” σε ρόλο έκπληξη
Νέο βήμα για την Μπάγια Αντωνοπούλου στην δημοσιογραφική της καριέρα.

Μετά το «διαζύγιό» της με τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, δημοσίευμα θέλει την Μπάγια Αντωνοπούλου έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η Μπάγια συμφώνησε με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να κάνει το τηλεοπτικό της comeback.

Ωστόσο, η επιστροφή της στο γυαλί δεν είναι αυτή που όλοι περιμένουμε, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει έναν ρόλο – έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος συμφώνησε σε όλα με τα στελέχη του ΣΚΑΪ για να αναλάβει την παρουσίαση του «Survivor Panorama» που θα συνοδεύει τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι που θα προβληθεί από την νέα χρονιά και θα είναι μάχη Ελλάδας – Τουρκίας.

Σημειώνεται, ότι σε σχετικό δημοσίευμα, τονίζεται ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου προτιμήθηκε από τη διοίκηση του σταθμού, έναντι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μάλιστα, φέρεται η γνωστή παρουσιάστρια που έλαμψε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον τομέα της ενημέρωσης να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα που θα κάνει αυτό το άλμα προς την ψυχαγωγία.

Όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα χρόνου να πέσουν οι τελικές υπογραφές έτσι ώστε η Μπάγια να αναλάβει ένα νέο ρόλο, εκείνον της κεντρικής παρουσιάστριας μιας ψυχαγωγικής εκπομπής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments