Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δύσκολη η ανανέωση για Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Δύσκολη η ανανέωση για Μπίσεσβαρ
Τι γίνεται με τον Μπίσεσβαρ και τον ΠΑΟΚ;

Καθόλου δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, από τον ΠΑΟΚ όπως γράφει  η Live Sport.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκείνο που προβληματίζει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι η ηλικία του Ολλανδού μεσοεπιθετικού και επιθυμία της διοίκησης δεν είναι να υπάρξει επέκταση του συμβολαίου για περισσότερο από έναν χρόνο.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως προκύπτει, δείχνει να μην «καίγεται» για την παραμονή του παίκτη του.

Ο Μπίσεσβαρ, από τη μεριά του, παρουσιάζεται προβληματισμένος από το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς δεν πιστεύουν πως θα «αντέξει» να παίζει σε υψηλά στάνταρ για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, όσο και από την επιλογή του προπονητή του, που ποτέ δεν του έδειξε ότι τον θεωρεί βασικό στην ομάδα.

Εκείνοι που αναμένεται να περάσουν σύντομα τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να υπογράψουν τα νέα συμβόλαιά τους είναι ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Άνχελ Κρέσπο.

Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί φέρονται να έχουν αποδεχθεί τους όρους που τους έχουν προταθεί από τη διοίκηση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την παραμονή των δύο στόπερ εισηγήθηκε ο Λουτσέσκου, καθώς τους θεωρεί απαραίτητους στο πλάνο που έχει στήσει για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Όσον αφορά τους Κάνιας και Σάχοφ, δεν μπήκαν ακόμα σε ουσιαστικές συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν υπάρχει σκέψη για την αντικατάστασή τους ή οι συζητήσεις θα προχωρήσουν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments