Αυτοκίνητο

Skoda: Επίθεση στα SUV με νέο compact crossover

Skoda: Επίθεση στα SUV με νέο compact crossover
Η Skoda πλαισιώνει τα πετυχημένα μοντέλα Kodiaq και Karoq.

Η επίθεση της Skoda στα SUV συνεχίζεται με την δημιουργία ενός νέου compact crossover πλαισιώνοντας τα πετυχημένα Kodiaq και το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», το Karoq.

Η τσέχικη εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα του νέου SUV που ουσιαστικά υιοθετεί το design της μελλοντικής τάσης. Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα γίνει στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (5-17 Μαρτίου).

Στην εικόνα διαφαίνεται το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου με τον ελκυστικό σχεδιασμό των νέων προβολέων LED, με τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

Το νέο Skoda θα προσφέρει πλεονεκτήματα από δύο διαφορετικούς κόσμους. Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που προσφέρει μόνο ένα SUV – όπως υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, καλύτερη θέα προς τα έξω, πιο άνετη είσοδος και έξοδος, αυξημένη απόσταση από το έδαφος – με την ευελιξία και την ευκολία οδήγησης που απαντάται σε ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις.

Το urban crossover είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο για κίνηση στην πόλη αλλά και μακριά από αυτή. Βασίζεται στη πλατφόρμα MQB του Volkswagen Group, ενώ προσφέρει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με πολλές «Simply Clever» διευκολύνσεις.

Αυτό που θα κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι θα διαθέτει ένα ασυναγώνιστα ευρύχωρο εσωτερικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments