Αυτοκίνητο

BMW: Η πολυτελής ναυαρχίδα της σειράς 7 αναβαθμίζεται

BMW: Η πολυτελής ναυαρχίδα της σειράς 7 αναβαθμίζεται
Η BMW αναβάθμισε το προφίλ της σειράς 7.

Η BMW αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το προφίλ της πολυτελούς ναυαρχίδας της σειράς 7, με νέα εξωτερική σχεδίαση που αναδεικνύει τον δυναμισμό, την κομψότητα και την ακρίβεια.

Στο νέο μοντέλο το εμπρός άκρο είναι υπερυψωμένο κατά 50 χιλιοστά, ενώ υπάρχει νέα μάσκα με μονοκόμματο πλαίσιο και επιφάνεια περίπου 40% μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Στα πλάγια υπάρχουν κάθετα Air Breathers πάνελ που προσδίδουν πρόσθετη ακρίβεια και οπτική σαφήνεια και οι οποίες φθάνουν μέχρι την πίσω ποδιά.

Η τελευταία αντιγράφει τη σχεδιαστική γλώσσα του πλαισίου τής εμπρός εισαγωγής αέρα. Ωστόσο, υπάρχουν ενσωματωμένες απολήξεις εξαγωγής με μεγαλύτερα χρωμιωμένα πλαίσια και νέα, τρισδιάστατα και λεπτότερα πίσω φώτα κατά 35 χιλιοστά, με κόκκινες και μαύρες επιφάνειες.

Το εσωτερικό ανεβάζει την ποιότητα, καθώς υπάρχει αποκλειστική δερμάτινη ταπετσαρία Nappa με εκτεταμένο καπιτονέ σχέδιο, υψηλής ποιότητας ξύλινες, διακοσμητικές λωρίδες και πακέτο Ambient σε συνδυασμό με φιμέ κρύσταλλα.

Το μοντέλο διαθέτει ανανεωμένη γκάμα κινητήρων. Όλες οι εκδόσεις πληρούν το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP.

Ο «μεγάλος» κινητήρας είναι ο V12 M760Li xDrive (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 12,5-12,4 λτ/100χλμ, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 285 – 282 γρ/χλμ) και έχει φίλτρο σωματιδίων βενζίνης.

Επίσης, υπάρχει ο νέος κινητήρας V8 με μέγιστη ισχύ αυξημένη κατά 80 ίππους (530 ίππους σύνολο) για τη BMW 750i xDrive (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 9,5-9,5 λτ/100χλμ, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 217 -217 γρ/χλμ) και τη BMW 750Li xDrive (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 9,6 – 9,5 λτ/100χλμ, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 218 – 218 γρ/χλμ).

Επίσης, η σειρά έχει άλλους τρεις κινητήρες diesel με έως τέσσερις υπερσυμπιεστές και ισχύ από 265 έως 400 ίππους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments