Αυτοκίνητο

Peugeot: Στην τρίτη θέση των ταξινομήσεων νέων οχημάτων πανελλαδικά

Peugeot: Στην τρίτη θέση των ταξινομήσεων νέων οχημάτων πανελλαδικά
Η αύξηση των πωλήσεων της Peugeot συντελέστηκε μετά την καλή πορεία του Peugeot 208.

Την τρίτη θέση σε ταξινομήσεις νέων οχημάτων πανελλαδικά κατέκτησε η Peugeot το 2018, αναδεικνύοντας την εισαγωγική εταιρεία ως μία από τις πλέον ελπιδοφόρες του ελλαδικού χώρου.

Πραγματοποιήθηκαν, συνολικά, 9.085 ταξινομήσεις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων καταλαμβάνοντας μερίδιο αγοράς 8,2% σε σχέση με το 2017, οπότε είχε πουλήσει συνολικά 1.497 μονάδες.

Η αύξηση των πωλήσεων της Peugeot συντελέστηκε μετά την καλή πορεία του Peugeot 208 και τις αξιοσημείωτες επιδόσεις των SUV Peugeot 2008 και SUV Peugeot 3008. Επιπλέον, αυξητική πορεία σε σχέση με το 2017 ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μοντέλα, όπως το 308 και το Traveller, το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στην κατηγορία των premium VIP, ενώ καλή επίδοση είχε και το νέο SUV Peugeot 5008.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2018 και για την Peugeot Professionnel, η οποία σημείωσε μερίδιο αγοράς 10,3% και 714 ταξινομήσεις, διατηρώντας τη θέση της στην πρώτη πεντάδα της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών.

Σημειώνεται, ότι οι επιδόσεις, η οδηγική απόλαυση, το επίπεδο εξοπλισμού, οι νέοι κινητήρες E6.2 πετρελαίου και βενζίνης, με τους δεύτερους να βραβεύονται για τέταρτη συνεχή χρονιά, με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή ρύπων, τοποθετούν τη μάρκα ψηλά στις προτιμήσεις των οδηγών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments