Video

Ποδόσφαιρο σάλας: Αυτό είναι το πιο απίστευτο γκολ που έχει μπει ποτέ [vids]

Ποδόσφαιρο σάλας: Αυτό είναι το πιο απίστευτο γκολ που έχει μπει ποτέ [vids]
Ποδόσφαιρο Σάλας: Ο ποδοσφαιριστής εκτελεί, ο τερματοφύλακας το βγάζει με το πόδι και φεύγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλλά...

Το ποδόσφαιρο Σάλας είναι αρκετά διαδεδομένο εδώ και χρόνια. Μπορεί να είναι ασυνήθιστη η εικόνα του ποδοσφαίρου σε παρκέ, αλλά είναι αλήθεια πως προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Και υπέροχες φάσεις. Ακόμα και πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος της καριέρας τους, παίζουν ποδόσφαιρο Σάλας. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα Ισπανών και Βραζιλιάνων πρώην αστέρων του ποδοσφαίρου που έχουν ασχοληθεί. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ίσως το πιο απίστευτο γκολ που έχει σημειωθεί ποτέ σε ποδόσφαιρο Σάλας.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες που αγωνίζονταν είχαν πάει στη διαδικασία των πέναλτι. Με το σκορ στο 3-3, ο ποδοσφαιριστής παίρνει φόρα και εκτελεί χαμηλά στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα. Ο πορτιέρο πέφτει με το πόδι και διώχνει, σηκώνεται και φεύγει… cool και ήρεμος, πιστεύοντας πως έχει πιάσει το πέναλτι. Όμως αυτό που συνέβη δεν το περίμενε κανείς. Ούτε καν ο παίκτης που είχε εκτελέσει – και πίστευε ότι είχε χάσει – το πέναλτι. Η μπάλα έπαιξε περίεργο παιχνίδι, πήρε απίστευτα φάλτσα και συνέβη αυτό που θα δείτε στο βίντεο.

Το ακόμα πιο… απίστευτο, είναι πως μια παρόμοια φάση έχει συμβεί και σε κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου. Πάλι σε διαδικασία των πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής εκτέλεσε το πέναλτι, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και σηκώθηκε για να πανηγυρίσει κοιτάζοντας την εξέδρα. Όμως και εδώ η μπάλα έπαιξε περίεργο παιχνίδι. Πήρε ανάποδα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα, με τον ποδοσφαιριστή να πανηγυρίζει και τον τερματοφύλακα να αναρωτιέται τι συνέβη!

Το ακόμα καλύτερο; Έχει υπάρξει και τρίτο πέναλτι στην ιστορία παρόμοιο με τα δύο που είδατε πιο πάνω. Και ακόμα πιο εντυπωσιακό! Ο ποδοσφαιριστής εκτελεί με δύναμη το πέναλτι, η μπάλα πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και παίρνει ύψος. Ο τερματοφύλακας φεύγει τρέχοντας για να πανηγυρίσει, η μπάλα επιστρέφει, σκάει στο έδαφος και κάνοντας 2-3 γκελ καταλήγει στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα να τρέχει για να τη σώσει αλλά να μην τα καταφέρνει.

Δείτε το, μαζί με ακόμα τρεις απίστευτες εκτελέσεις που έγιναν γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments