Αυτοκίνητο

Volvo: Το νέο V60 Cross Country είναι έτοιμο για την αναζήτηση της περιπέτειας χωρίς περιορισμούς

Volvo: Το νέο V60 Cross Country είναι έτοιμο για την αναζήτηση της περιπέτειας χωρίς περιορισμούς
Volvo: Βασισμένο στο νέο V60, το τελευταίο δείγμα της γενιάς των Cross Country συνεχίζει την 20ετή παράδοση της εταιρείας.

Volvo: Διαθέσιμο για παραγγελίες στην ελληνική αγορά είναι το νέο V60 Cross Country.

Πρόκειται για μοντέλο παντός δρόμου και παντός καιρού, που προσφέρει κορυφαία ασφάλεια, μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, άνεση και επιδόσεις.

Βασισμένο στο νέο V60, το τελευταίο δείγμα της γενιάς των Cross Country συνεχίζει την 20ετή παράδοση της Volvo.

Συνδυάζεται με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, στάνταρ τετρακίνηση και εξελιγμένη τεχνολογία που διευκολύνουν την πρόσβαση σε κάθε δρόμο.

Μεγάλοι χώροι, πολυχρηστικές δυνατότητες και κορυφαία συστήματα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης ολοκληρώνουν το Volvo V60 Cross Country, μεγιστοποιώντας την απόλαυση κάθε εξερεύνησης.

Στην εξωτερική του εμφάνιση, το νέο V60 Cross Country υιοθετεί τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Volvo, με στοιχεία όπως η νέα μάσκα με το επιβλητικό έμβλημα και οι προβολείς LED που αποτελούν τη σχεδιαστική υπογραφή της μάρκας.

Στο εσωτερικό, η καθαρή σκανδιναβική σχεδίαση, τα φυσικά υλικά και χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία στο ταμπλό και τον πίνακα οργάνων, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σειρά 90, υπογραμμίζουν το κύρος του νέου V60 Cross Country, ενώ παραπέμπουν στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Το νέο μοντέλο προσφέρει άνετο χώρο στους επιβάτες και διαθέτει 529 λίτρα αποθηκευτικού χώρου.

Το νέο V60 Cross Country διατίθεται με τον κινητήρα diesel D4 που αποδίδει 190 ίππους, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο Geartronic 8 σχέσεων και προτεινόμενη τιμή λιανικής 61.594 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσει και η παραγωγή της έκδοσης Τ5 AWD με τον βενζινοκινητήρα των 250 ίππων και τετρακίνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments