Αυτοκίνητο

Mitsubishi: Αποκαλυπτήρια για το νέο μοντέλο

Mitsubishi: Αποκαλυπτήρια για το νέο μοντέλο
Mitsubishi: Η εταιρεία θα παρουσιάσει το ASX στην έκθεση της Γενεύης. Ποια τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Mitsubishi: Σε 19 ημέρες θα ανοίξει τις πύλες της η 89η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η φετινή ελβετική έκθεση για το αυτοκίνητο θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους την Τρίτη 5 Μαρτίου και την Τετάρτη 6 Μαρτίου. Από την Πέμπτη 7 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 17 Μαρτίου θα επισκέπτεται την έκθεση το κοινό.

Στη φετινή έκθεση της Γενεύης, θα αποκαλυφθούν πολλά καινούργια μοντέλα και νέες προτάσεις που δείχνουν το μέλλον τη αυτοκίνησης. Επίσης, θα εκτεθούν τα νέα μοντέλα που ανήκουν στη κατηγορία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Παρουσιάζει τη νέα γενιά

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του SUV ASX, που θα βρίσκεται στις περισσότερες αγορές το 2020. Από το 2009, που ξεκίνησε η διάθεση του ASX, έχουν πουληθεί 1,32 εκατ. μονάδες σε 90 χώρες. Οι μεγαλύτερες αγορές είναι η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Αυστραλία και η Κίνα.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός έχει υποβληθεί σε μια σημαντική αναθεώρηση σύμφωνα με τη νέα φιλοσοφία σχεδίασης που γνωρίσαμε στο μεγαλύτερο μοντέλο Eclipse Cross. Το Mitsubishi ASX είναι ένα συμπαγές SUV σχεδιασμένο για χρήση στην πόλη και στο off road.

Για τις ευρωπαϊκές αγορές, αρχικά το ASX θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα βενζίνης 2.000 κ.εκ. MIVEC 16 βαλβίδων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων είτε με αυτόματο κιβώτιο CVS INVECS-III έξι σχέσεων και sport mode. Προγραμματίστηκε η κατασκευή δικίνητων και τετρακίνητων εκδόσεων.

Έμφαση δόθηκε και στον τομέα της συνδεσιμότητας. Το μοντέλο πλέον διαθέτει οθόνη επτά ή οκτώ ιντσών. Το νέο μενού υποστήριξης του οδηγού περιλαμβάνει, τελευταίας γενιάς εφαρμογές για την αξιοποίηση των smartphones, νέο σύστημα πλοήγησης και περισσότερες πληροφορίες για την κατανάλωση και την οικονομική οδήγηση.

πηγή φωτογραφιών: mitsubishi-motors.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments