Αυτοκίνητο

BMW: Ντεμπούτο για τη 2η γενιά των plug-in υβριδικών

BMW: Ντεμπούτο για τη 2η γενιά των plug-in υβριδικών
BMW: Παρουσιάζει για πρώτη φορά στο ευρύτερο κοινό την BMW σειρά 7, την BMW X5 και την BMW σειρά 3 Sedan.

Η BMW θα κάνει Ντεμπούτο για τη δεύτερη γενιά των plug-in υβριδικών εκδόσεων στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ευρύτερο κοινό την BMW σειρά 7, την BMW X5 και την BMW σειρά 3 Sedan.

Όσον αφορά τις νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις της BMW σειράς 7 συνδυάζουν τις σπορ ικανότητες, τις ανέσεις των επιβατών και σχεδόν αθόρυβη λειτουργία με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων. Ένας εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας και ένας ηλεκτροκινητήρας παρέχουν συνολική ισχύ 394 ίππων.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης έχει επίσης αυξηθεί, επεκτείνοντας την ηλεκτρική αυτονομία από 54 σε 58 χιλιόμετρα για την  745e, από 52 σε 55 χιλιόμετρα για την BMW 745Le και από 50 σε 54 χιλιόμετρα για την  745Le xDrive.

BMW:  Διαθέσιμη από τον Αύγουστο η νέα γενιά  X5

Η δεύτερη γενιά της BMW X5 με σύστημα ηλεκτροκίνησης υιοθετεί έναν straight-six βενζινοκινητήρα ειδικά τροποποιημένο για την περίσταση. Αυτός συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και αποδίδουν μαζί 394 ίππους.

Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Αύγουστο, έχοντας επιτάχυνση από τν στάση μέχρι και τα πρώτα 100 χλμ./ώρα στα 5,6 δευτερόλεπτα. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης  xDrive υπόσχεται σπορ οδηγική απόλαυση στο δρόμο και εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου κατανέμοντας την ισχύ των δύο κινητήρων και στους τέσσερις τροχούς.

Διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία 80 χιλιομέτρων. Η νέα BMW X5 xDrive45e διαθέτει ρεζερβουάρ καυσίμου 69 λίτρων και μεγάλο χώρο αποσκευών με χωρητικότητα από 500 έως 1.716 λίτρα.

Τέλος, όσον αφορά την BMW 330e Sedan, ένας τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας, ένας ηλεκτροκινητήρας και μία μπαταρία ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς αποτελούν τη βάση του plug-in υβριδικού συστήματος.

Το μοντέλο αποδίδει συνδυασμένη ισχύ 252 ίππων με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6 δευτερόλεπτα. Η 330e Sedan που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2019 διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία 60 χιλιομέτρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments