Αυτοκίνητο

Volvo: Ένα καθοριστικό βήμα προς την ηλεκτροκίνηση

Volvo: Ένα καθοριστικό βήμα προς την ηλεκτροκίνηση
Η Volvo πραγματοποιεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του φιλόδοξου στόχου της για την ηλεκτροκίνηση.

Η Volvo πραγματοποιεί ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του φιλόδοξου στόχου της για την ηλεκτροκίνηση, παρουσιάζοντας μία σειρά νέων και αναβαθμισμένων επιλογών στα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, που θα εφοδιάσουν ολόκληρη την γκάμα των μοντέλων της.

Τα νέα, ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης (MHEV), συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία ανάκτησης της κινητικής ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Αυτό προσφέρει έως και 15% εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένους ρύπους σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης.

Παράλληλα, η Volvo αναβάθμισε το plug-in υβριδικό σύστημα Τ8 Twin Engine, επιβεβαιώνοντας πως οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα είναι πλέον διαθέσιμες σε κάθε μοντέλο που παράγει.

Η αναβαθμισμένη plug-in υβριδική μονάδα Τ8 Twin Engine διαθέτει μια νέα μπαταρία, προηγμένο σύστημα φόρτισης και αποδίδει πλέον 420 ίππους.

Η αυτονομία του συστήματος Τ8 Twin Engine για κίνηση αμιγώς με τον ηλεκτροκινητήρα έχει αυξηθεί κατά περίπου 15%, με την συγκεκριμένη μονάδα να διατίθεται σε όλη την γκάμα των σειρών 90 και 60 της εταιρείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments