Αυτοκίνητο

Volkswagen: Θα πραγματοποιήσει τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στη Γενεύη

Volkswagen: Θα πραγματοποιήσει τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες στη Γενεύη
Στο 89ο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, η Volkswagen πραγματοποιεί τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες, οι οποίες δίνουν έμφαση σε δύο τομείς.

Στο 89ο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, η Volkswagen πραγματοποιεί τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες, οι οποίες δίνουν έμφαση σε δύο τομείς: Στην ηλεκτροκίνηση και τις επιδόσεις. Το ID. BUGGY αντιπροσωπεύει μια καινούργια υλοποίηση πάνω στη μεταβλητή πλατφόρμα MEB που έχει εξελιχθεί ειδικά για την ηλεκτροκίνηση.

Ένα μοντέρνο, ανοιχτό και high-tech αυτοκίνητο για την παραλία, αλλά και για την πόλη, το πρωτότυπο αποτελεί τη σύγχρονη έκφραση μιας σχεδιαστικής εικόνας, του θρυλικού καλιφορνέζικου dune ή beach buggy. Πρόκειται για τη μετενσάρκωση ενός αυτοκινητικού lifestyle με μια μπαταρία υψηλής τάσης ενσωματωμένη στο δάπεδό του.

Ένα ακόμη μοντέλο αναμένεται να εντυπωσιάσει στην Γενεύη.

Πρόκειται για το Passat όγδοης γενιάς, που φέρει όλη την τεχνολογική πρόοδο της εταιρείας. Μία από αυτή αποτελεί το Travel Assist, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα ημιαυτόνομης κίνησης σχεδόν σε όλη την κλίμακα ταχυτήτων σε συνεργασία με ένα προηγμένο τιμόνι που αντιλαμβάνεται την επαφή των χεριών του οδηγού. Το plug-in υβριδικό Passat GTE έχει πλέον μεγαλύτερη αυτονομία αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης.

Η γκάμα του T-Roc, που έχει αναδειχθεί από την παρουσίασή του το 2017 σε ένα από τα best-sellers της μάρκας, έχει ένα νέο κορυφαίο μοντέλο, το T-Roc R. Πρόκειται για την έκδοση υψηλών επιδόσεων του compact SUV, που διαθέτει μια μοναδική σπορ εμφάνιση με επανασχεδιασμένο τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος του.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό συνδυασμό επιδόσεων, lifestyle και υψηλής καθημερινής χρηστικότητας.

To T-Roc R έχει εξελιχθεί από την Volkswagen R, έχει δοκιμαστεί εκτός άλλων και στο θρυλικό N?rburgring, ενώ ο κινητήρας του είναι ο τετρακύλινδρος 2.0 TSI με ισχύ 300 ίππων και ροπή 400 Nm.

Τέλος, με 900 Nm το Touareg V8 TDI διαθέτει τέτοια επίπεδα ροπής που συγκρίνονται μόνο με αυτά super sport μοντέλων. Με ισχύ 421 ίππων τοποθετείται στην κορυφή των γερμανικής κατασκευής πετρελαιοκίνητων SUV, προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλά επίπεδα άνεσης χάρη στη στάνταρ αερανάρτησή του.

Ο νέος, high tech οκτακύλινδρος κινητήρας του πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d-TEMP.

*Φωτογραφίες κειμένου και εξωφύλλου twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments