Αυτοκίνητο

BMW: Η 3η γενιά της σειράς 1 δοκιμάζεται στη νότια Γαλλία

BMW: Η 3η γενιά της σειράς 1 δοκιμάζεται στη νότια Γαλλία
BMW: Ένας νέος 4-κύλινδρος κινητήρας ξεχωρίζει στο portfolio κινητήριων συνόλων της νέας BMW σειράς 1.

Τα αυτοκίνητα της τρίτης γενιάς της σειράς 1 της BMW δοκιμάζονται εξονυχιστικά στην πίστα δοκιμών της εταιρίας στο Μιραμάς της νότιας Γαλλίας.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα έχει δυναμική συμπεριφορά και μεγάλους χώρους στο εσωτερικό, ενώ πετυχαίνει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, τόσο με το νέο FWD σύστημα κίνησης όσο και με το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMWxDrive.

Ένα κρίσιμο στοιχείο για την υψηλή ευελιξία του αυτοκινήτου είναι η τεχνολογία ARB (Συνεχής Έλεγχος Ολίσθησης Τροχών) γνωστή από το BMW i3s, που τώρα κάνει ντεμπούτο σε ένα όχημα με κινητήρα καύσης.

Αυτή η μεταφορά τεχνολογίας από την BMW i στη βασική μάρκα BMW βελτιώνει αποφασιστικά την πρόσφυση, με αποτέλεσμα έναν πολύ πιο ευαίσθητο και ταχύτερο έλεγχο από τον οδηγό.

Ένας νέος 4-κύλινδρος κινητήρας ξεχωρίζει στο portfolio κινητήριων συνόλων της νέας BMW σειράς 1.

Το BMW M135i xDrive (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,1-6,8 λίτρα/100 χιλιόμετρα, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 162-155 γρ/χλμ διαθέτει τον ισχυρότερο 4-κύλινδρο κινητήρα με χωρητικότητα 2.000 κ. εκ. και τεχνολογία BMW TwinPower Turbo.

Αποδίδει 306 ίππους με δυναμικά χαρακτηριστικά συμπεριφοράς μέσω τεχνικών λύσεων όπως ενισχυμένος στρόφαλος, νέα έμβολα και μπιέλες, μεγαλύτερος υπερσυμπιεστής καυσαερίων και βελτιστοποιημένα μπεκ καυσίμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments