Αυτοκίνητο

Volkswagen T-Cross: Tο πιο compact SUV λανσάρεται και στην Ελλάδα

Volkswagen T-Cross: Tο πιο compact SUV λανσάρεται και στην Ελλάδα
Το Volkswagen T-Cross στοχεύει στην άνεση των επιβατών

Το Volkswagen T-Cross λανσάρεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και αναμένεται να ενθουσιάσει για την πρακτικότητά του.

Όλο το αυτοκίνητο στηρίχθηκε πάνω στο μεταβλητό πλαίσιο MQB που αποτελεί το θεμέλιο λίθο της τεχνολογικής βάσης του T-Cross.

Ο εμπρός άξονας έχει μετατοπιστεί αρκετά πιο μπροστά, ώστε να προκύψει ένα μεγάλο μεταξόνιο και να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος στο εσωτερικό, προς όφελος των επιβατών που έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος κυμαίνεται από 347 έως 417 λίτρα με κανονική ρεζέρβα.

Η μέγιστη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ στο Volkswagen T-Cross είναι κορυφαία για την κατηγορία, ενώ οι πλάτες των πίσω καθισμάτων είναι διαιρούμενες (60:40) και αναδιπλώνονται πλήρως.

Σε αυτή την περίπτωση δημιουργείται μια εντελώς επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης προσφέροντας 1.243 λίτρα (με κανονική ρεζέρβα) και δυνατότητα φόρτωσης π.χ. εξοπλισμού χόκεϊ επί πάγου ή ποδηλάτων και σανίδων surf.

Η αναδιπλούμενη πλάτη του καθίσματος συνοδηγού προσφέρει επιπρόσθετη πρακτικότητα.

Η θέση οδήγησης του αυτοκινήτου βρίσκεται ψηλά και ως ένα όχημα ελεύθερου χρόνου μπορεί να κινηθεί με άνεση σε κάθε είδους οδόστρωμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments