Αυτοκίνητο

Φερνάντο Αλόνσο: Δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Formula 1

Φερνάντο Αλόνσο: Δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Formula 1
Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν έχει στα άμεσα πλάνα του την επιστροφή του στην Formula 1.

Ο Φερνάντο Αλόνσο αποτελεί έναν από τους κορυφαίους οδηγούς στην σύγχρονη ιστορία της Formula 1. Ο Ισπανός πιλότος αναδείχθηκε δυο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, ωστόσο οι ικανότητες του ήταν για περισσότερα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον τα διπλά αν έκανε καλύτερες επιλογές στην καριέρα του. Μια από τις κακές επιλογές ήταν να περάσει τα τελευταία του χρόνια στην Mclaren.

Στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής σεζόν ο Ισπανός αποφάσισε να αποχωρήσει από την F1 και να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως εξακολουθεί να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα του αθλήματος. Δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο, αλλά για την ώρα ξεκαθάρισε πως δεν έχει στο μυαλό του να επιστρέψει για κάποια ομάδα στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φερνάντο Αλόνσο: “Δεν μου λείπει η F1”

“Δεν μου λείπει πολύ. Παρακολουθώ όλους τους αγώνες αλλά τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Κάποιες ομάδες έχουν μείνει πιο πίσω, όπως η Haas ή η Renault ενώ κάποιες άλλες έχουν βελτιωθεί, όπως η McLaren ή η Alfa Romeo.

Όμως η Mercedes είναι πρώτη, η Ferrari δεύτερη και η Red Bull τρίτη, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Η F1 εξαρτάται τόσο πολύ από την απόδοση του μονοθεσίου, πράγμα που δεν αλλάζει χρόνια τώρα», είπε ο Ισπανός στην εφημερίδα Marca.

View this post on Instagram

Let’s go for more . New challenge. ✊ #toyotagazooracing

A post shared by Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) on

Η απουσία του έμπειρου οδηγού από την Formula 1 έχει επηρεάσει και την ενασχόληση των Ισπανών με το άθλημα. Αυτό έχει οδηγήσει την FIA στο να σκέφτεται αν αποσύρει το Gran Prix της Βαρκελώνης από το καλεντάρι του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments