Αυτοκίνητο

Volvο: Στηρίζει τη θέση της Μεγάλης Βρετανίας στον κλάδο του αυτοκινήτου

Volvο: Στηρίζει τη θέση της Μεγάλης Βρετανίας στον κλάδο του αυτοκινήτου
Με μια τολμηρή απόφαση, η Volvo στηρίζει τη θέση της Μεγάλης Βρετανίας στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Με μια τολμηρή απόφαση, η Volvo στηρίζει τη θέση της Μεγάλης Βρετανίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Η μοναδική ισχυρή αυτοκινητοβιομηχανία της Σουηδίας, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει κέντρο έρευνας και εξέλιξης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Volvo, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του κινέζικου ομίλου Geely, επέλεξε η θυγατρική της μάρκα Polestar να δημιουργήσει κέντρο r & d στη Μεγάλη Βρετανία για την ανάπτυξη των νέων επιβατικών αυτοκινήτων, αναφέρει το Reuters. Η απόφαση της Volvo, έρχεται όταν η επικείμενη έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πλήξει την κατασκευή αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, υποχρεώνοντας αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες να μειώσουν την τοπική παραγωγή και να προειδοποιήσουν ότι το Brexit αποθαρρύνει τους προμηθευτές και τους εργαζόμενους της ΕΕ.

Η Polestar, ανακοίνωσε ότι έχει στόχο να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία των μηχανικών που εργάζονται στον τομέα του αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σκοπεύει αρχικά να απασχολήσει 60 μηχανικούς στο κέντρο του Coventry, στην κεντρική Αγγλία και σταδιακά να επεκτείνει την ομάδα της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments