Video

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτή είναι η… επίμαχη δήλωση για την 7ήμερη εργασία (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτή είναι η… επίμαχη δήλωση για την 7ήμερη εργασία (vid)
Τι ακριβώς είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την 7ήμερη εργασία; Πως το διατύπωσε. Το pagenews.gr βρήκε το βίντεο της επίμαχης δήλωσης και σας το παρουσιάζει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ατάκα του για 7ήμερη εργασία έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης παντού τις τελευταίες ώρες. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως σε περίπτωση που συμφωνήσουν εργαζόμενος και εργοδότης, τότε μπορεί να υπάρξει επταήμερη εργασία. Με αυξημένες αποδοχές και αυξημένα δικαιώματα.

Πως ακριβώς το διατύπωσε ο Μητσοτάκης; Τι ακριβώς είπε και έχει προκαλέσει τόσο μεγάλες αντιδράσεις; Γιατί έγινε… viral η ατάκα του για την εργασία και όλο ο κόσμος συζητά γι’ αυτό;

«Όταν μία επιχείρηση συμφωνεί με τους εργαζόμενους μέσω επιχειρησιακής σύμβασης για να πάει από πενθήμερο σε επταήμερο με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων και με πολύ καλύτερες απολαβές και με αυξημένα δικαιώματα και συμφωνούν τα δύο μέρη, δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να αναγνωρίζουμε ότι είμαστε σε έναν κόσμο που αλλάζει και πρέπει οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις και το κράτος να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Μερικές φορές το να δώσεις σε μία γυναίκα τη δυνατότητα να δουλεύει από το σπίτι της είναι καλό, δεν είναι κακό. Μπορεί να πηγαίνει κόντρα στην παραδοσιακή οκτάωρη εργασία, πέντε μέρες την εβδομάδα αλλά είναι καλό», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αυτή είναι η αναφορά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης με το Μέγαρο Μαξίμου να εκδίδει ανακοίνωση και στην συνέχεια να προχωρούν σε δηλώσεις η Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Νίκος Παππάς.

Δείτε το σε βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments