Ελλάδα

Μύκονος: Η απάντηση του εστιάτορα για τα «χρυσά» καλαμαράκια (vid)

Μύκονος: Η απάντηση του εστιάτορα για τα «χρυσά» καλαμαράκια (vid)
Μύκονος: Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την απόδειξη 836 ευρώ για πέντε καλαμαράκια, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δίνει εξηγήσεις.

Είναι γνωστό ότι η Μύκονος είναι ένα νησί που πρέπει κάποιος να… ξοδευτεί για να μείνει και να διασκεδάσει. Ωστόσο, μια απόδειξη που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συγκεκριμένα, ένα εστιατόριο του «νησιού των ανέμων» χρέωσε 836 ευρώ μια παρέα τουριστών. Ο τουρίστας από τις ΗΠΑ κράτησε το χαρτί της παραγγελίας και το δημοσίευσε στη γνωστή ταξιδιωτική ιστοσελίδα ΤripΑdvisor, περιγράφοντας την απίστευτη εμπειρία του. Για έξι μερίδες καλαμαράκια πλήρωσε συνολικά 591 ευρώ. Ήτοι 98,5 ευρώ η μερίδα! Παράλληλα, για έξι μπύρες χρεώθηκε 150 ευρώ. Δηλαδή, 25 ευρώ η κάθε μπύρα!

«Ήταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στο «Open TV».

Από την άλλη πλευρά ο υποψήφιος δήμαρχος του νησιού των ανέμων Χρήστος Βερώνης κράτησε αποστάσεις από τέτοιου είδους πρακτικές. «Η Μύκονος είναι το καλύτερο νησί στον κόσμο. Δεν επιτρέπεται επαγγελματίες να κάνουν τέτοια πράγματα. εφόσον αυτά είναι ακριβή όπως ακούστηκαν» τόνισε. Να σημειωθεί ότι σε ειδική πλατφόρμα αξιολόγησης η βαθμολογία του συγκεκριμένου καταστήματος είναι πολύ υψηλή παρά τις τσουχτερές τιμές.

Πάντως, αν κοιτάξει κανείς τα σχόλια για το συγκεκριμένο εστιατόριο στην γνωστή ιστοσελίδα τουρισμού, θα διαπιστώσει ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι ο μοναδικός τουρίστας που έπαθε «ψυχρολουσία» με τον λογαριασμό. Για παράδειγμα υπάρχουν άλλοι τρεις πελάτες του συγκεκριμένου εστιατορίου που δημοσιοποίησαν τις σοκαριστικές τιμές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments