Video

Ιωάννα Λίλη: Όταν πόζαρε εντελώς γυμνή για τον διαγωνισμό Playmate 2001

Ιωάννα Λίλη: Όταν πόζαρε εντελώς γυμνή για τον διαγωνισμό Playmate 2001
Ιωάννα Λίλη: Το μοντέλο, το μακρινό 2001, κέρδισε τον τίτλο της Playmate με την εκθαμβωτική μεσογειακή ομορφιά της, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Η Ιωάννα Λίλη παραμένει πάντα στην επικαιρότητα είτε με αναρτήσεις που αρέσουν πολύ στους followers της στα social media, είτε επειδή έρχονται ξανά στο προσκήνιο παλαιότερές της φωτογραφίες.

Εμείς σήμερα θα γυρίσουμε στο παρελθόν όταν η ελληνική τηλεόραση διοργάνωνε κάθε χρόνο διαγωνισμούς ομορφιάς. Ο ΑΝΤ1 διοργάνωνε και παρουσίαζε τα καλλιστεία για την ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ, και το STAR τα θρυλικά Playmate, καθηλώνοντας όλον τον ανδρικό πληθυσμό της Ελλάδος – και όχι μόνο – μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η Ιωάννα Λίλη είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες που έχουν εκρηκτική παρουσία μέχρι και σήμερα, αλλά δύσκολα ξεχνιούνται οι εμφανίσεις της που έκαναν όλους τους άντρες να την ποθούν. Το 2001 ήταν η χρονιά που η Ιωάννα Λίλη έκανε την εμφάνιση της στα Playmate και παρουσίασε την πραγματική μεσογειακή ομορφιά της. Η παρουσία της στον διαγωνισμό «σημάδεψε» όσους είχαν ανοιχτή την τηλεόρασή τους.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου της Playmate, ακολούθησαν αμέτρητες φωτογραφήσεις σε ανδρικά και γυναικεία περιοδικά. Έκτοτε η θρυλική Playmate 2001 εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και επικεντρώθηκε στον ρόλο της συζύγου και της μητέρας των δύο της παιδιών. Όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της ο χρόνος είναι σύμμαχός της και της έχει φερθεί άψογα. «Η κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και πρέπει να συμβιβάζεσαι με αυτή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Λίλλη: Δείτε το βίντεο από το 2001

Η Ιωάννα Λίλη διατηρεί την ομορφιά της μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια μεγαλώνοντας έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης και της παρουσίασης ψυχαγωγικών εκπομπών. 

Ιωάννα Λίλλη

Ιωάννα Λίλλη

Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη παραμένει το ίδιο λαμπερή, διατηρώντας εξαιρετικό σώμα. Πως το καταφέρνει αυτό; Αυτές, λοιπόν, οι εβδομάδες εγκλεισμού της οικογένειας είναι γεμάτες με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά μέσα στο σπίτι, μαγειρική, αλλά και γυμναστική.

Βλέπετε η γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει να είναι πάντα σε φόρμα και ακόμη και κατά την περίοδο της καραντίνας για τον κορωνοϊό προσέχει τη διατροφή της και ακολουθεί το πρόγραμμα της γυμναστικής της.

Μπορεί η Ιωάννα Λίλη να μην έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε κάποιο οργανωμένο γυμναστήριο, αλλά έχει διαμορφώσει κατάλληλα ένα χώρο στο σπίτι, τον οποίο έχει αφιερώσει στην άθλησή της. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments