Video

Μαρία Κωνσταντάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί (vid)

Μαρία Κωνσταντάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί (vid)
Μαρία Κωνσταντάκη: Άκρως αποκαλυπτική η επιτυχημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή "After Dark" και στον Θέμη Γεωργαντά.

Μαρία Κωνσταντάκη: Η ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/6/19) καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή After Dark και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να αποκτήσει ένα παιδί. Η επιτυχημένη ηθοποιός είπε: «Δε θα ήθελα να κάνω παιδί… Πιέζομαι, δε θέλω να είμαι εγκλωβισμένη μαζί του. Μου αρέσουν τα παιδιά, αλλά δεν… Νιώθω εγκλωβισμένη, ότι δε θα μπορώ να το αφήσω σε κάποιον , θα πρέπει να το έχω συνέχεια μαζί μου. Με βάσει τις πιθανότητες, δεν το βλέπω… Τι να πω ψέματα; Αν ο σύντροφός μου ήθελε να αποκτήσει παιδί, θα ήθελα να υιοθετήσουμε ένα…»!

Μαρία Κωνσταντάκη: Το… μέγεθος και η απάντηση που θα συζητηθεί

Στην ερώτηση για το αν το μέγεθος μετράει, τα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός προκάλεσαν… ταραχή στον παρουσιαστή του After Dark. «Ε τώρα…Ναι!. Ο Ασκητής είχε πει ότι από 9 πόντους και πάνω είναι οκ. Αυτό είναι 20 πόντοι, μη ρωτήσεις πώς το ξέρω, το έχω μετρήσει στα καταστήματα που πάω κι αγοράζω έπιπλα, γιατί αντί να έχω το μέτρο έχω αυτό. Το δικό μου χέρι είναι 20, αλλά το έχει βάλει πολύς κόσμος στοίχημα με μένα ότι αυτό δεν είναι 20 πόντοι γιατί φαίνεται μικρό, δεν είναι όμως. Νομίζω ότι το μέγεθος κάπως μετράει. Βέβαια, θα σου πω ποιο είναι το χειρότερο…

Το χειρότερο είναι η διάμετρος. Το πάχος είναι πιο σημαντικό από το μήκος. Και πιστεύω με αυτή την απάντηση κόλαφος μπήκα στο πάνθεον και είπα μια μεγάλη αλήθεια γιατί όλες οι κοπέλες λέμε μεταξύ μας ότι σημασία έχει και το πάχος. Μπορεί για παράδειγμα κάτι να είναι πάρα πολύ μακρύ και πάρα πολύ σουβλερό και να είναι πάρα πολύ ενοχλητικό. Οπότε, ας πάμε στους 9 πόντους του Ασκητή με μια πολύ ωραία διάμετρο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κωνσταντάκη και σκόρπισε χαμόγελα και ένοχα βλέμματα από το παρουσιαστή!

Στο χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής “After Dark” βρέθηκε καλεσμένη και η Χρύσπα, η οποία απάντησε σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments