Πολιτική

Βουλή: Η εγκυμονούσα βουλευτής που έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία

Βουλή: Η εγκυμονούσα βουλευτής που έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία
Βουλή: Η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής της ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Δείτε τι έγραψε στο facebook.

Βουλή: Η Άννα Ευθυμίου, βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, είναι μάχιμη δικηγόρος με ειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, έχει ήδη έναν 6χρονο γιο, τον Χρήστο και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Μάλιστα, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και γεννάει σε λιγες εβδομάδες. Η κ. Ευθυμίου έφτασε σήμερα στη Βουλή για να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα φορώντας ένα μπλε midi φόρεμα.

“Λίγα λεπτά πριν από την ορκωμοσία! Στιγμές κομβικές και συγκίνησης!! Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά όλους για την εμπιστοσύνη σας” έγραψε η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου και ανέβασε μία φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο facebook.

Η βουλευτής της Α Θεσσαλονίκης διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από τα Γρεβενά και σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ. Από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ, ενώ πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής ήταν το 2015. Δεν κατάφερε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments