Ελλάδα

Δημήτρης Ρίζος: Το συγκινητικό αντίο της Βάνας Μπάρμπα στον γνωστό εκδότη

Δημήτρης Ρίζος: Το συγκινητικό αντίο της Βάνας Μπάρμπα στον γνωστό εκδότη
Με συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησε η Βάνα Μπάρμπα τον εκδότη και φίλο της Δημήτρη Ρίζο.

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα τον εκδότη και δημοσιογράφο Δημήτρη Ρίζο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Η γνωστή ηθοποιός που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Δημήτρη Ρίζο, μόλις έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του 83χρονου δημοσιογράφου και εκδότη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την απώλεια του Δημήτρη Ρίζου.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Έφυγε μια μεγάλη προσωπικότητα από την ελληνική δημοσιογραφία. Ένας άνθρωπος που αγάπησε ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε με το ήθος του και την ξεκάθαρη γνώμη του. Καλό ταξίδι αγαπημένε φίλε… Δημήτρη Ρίζο». 

Ο γνωστός εκδότης των εφημερίδων «Ελεύθερος Τύπος» και «Αδέσμευτος»,  τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν.  Είχε γεννηθεί το 1936 στην Πρώτη Σερρών. Συνέδεσε το όνομά του με τον Ελεύθερο Τύπο αλλά και με τον Αδέσμευτο Τύπο, του οποίου ήταν εκδότης. Είχε ιδρύσει, επίσης, τον ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη» .Είχε τρία παιδιά, τον Χρήστο, τον Απόστολο και τη Δήμητρα, από τρεις διαφορετικούς γάμους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments